ANNONCE

PRM / Molslinjen: Hver anden plads holdes fri

14. april 2020 07:04 | Af: Ritzau Info
 

Nu hvor påsken er overstået, vil Molslinjens færger i Danmark hurtigt finde tilbage i deres vante sejlplaner. Molslinjen vil dog i de kommende måneder kun sælge hver anden billet, så det fortsat vil være nemt for passagererne at holde afstand på turen.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

En kontrolleret åbning af Danmark betyder gang i nogle af de hjul, som længe har holdt stille. Også Molslinjens færger skal atter finde tilbage til de sejlplaner, som blev stærkt reducerede, da COVID-19 lagde landet øde.

Det betyder, at fra i dag tirsdag den 14. april 2020 sejler Molslinjens færger på ruterne Bornholmslinjen, Alslinjen, Langelandslinjen og Samsølinjen igen efter de kendte trafikplaner og med den sædvanlige frekvens.

På Kattegat vil Express 2 passe ruten de kommende uger med fire daglige dobbeltture i stedet for de nuværende to dobbeltture, men fra den 27. april håber Molslinjen at kunne sætte endnu en hurtigfærge ind mellem Aarhus og Odden. I maj forventer rederiet at gå på fuldt program med tre færger, hvis trafikken udvikler sig positivt.

Fælles for alle ruterne er dog, at kun hver anden plads på færgen er til salg i både april og maj.

“Vi vil meget gerne i gang med at sejle igen. Men vi er også klar over, at selv om det lysner lidt, så er vi ikke ude på den anden side af denne krise, og at smittefaren stadig er til stede”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Med kun hvert andet sæde til salg og med muligheden for at opholde sig i bilen på vogndækket under overfarten bliver det muligt at holde afstand på færgeturen.

“Samtidig vil alle vores besætninger have stort fokus på at hjælpe passagererne med at passe på sig selv og holde afstand. Rengøring og hygiejne vil samtidig være top-prioriteret, så vi kan tilbyde så tryg en tur som muligt”, siger Carsten Jensen.

Undtagelsen for alt dette er Fanølinjen, som hele tiden har sejlet efter sin sædvanlige sejlplan mellem Esbjerg og Fanø, hvor mange passagerer opholder sig i bilen under den korte overfart.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/molslinjen-hver-anden-plads-holdes-fri?releaseId=13591634

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu