PRM / Mors dag igen i fremgang i 2018 – blomsterhandlere meldte udsolgt før lukketid

14. maj 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Blomsterkæden Interflora oplevede i år en stigning på næsten 10 procent i salget af blomsterbuketter og gaver i forhold til mors dag sidste år.

Pressemeddelelse fra Interflora

Mor er i den grad stadig den bedste i verden. Det kan Interflora og kædens mange blomsterhandlere landet over bekræfte efter at have gjort salgstallene op fra Mors dag 2018.

Interflora melder om fremgang på næsten 10% i forhold til sidste års salg, og fortæller samtidig, at en del florister måtte melde totalt udsolgt flere timer før lukketid.

“Der findes ingen som mor, og det har vi fået bekræftet igen i år.
Blomstersalget er gået over al forventning, og selv om det selvfølgelig er lidt ærgerligt, at nogle blomsterhandlere løb tør for buketter før tid, så er vi er rigtig glade for, at vi har hjulpet til med at levere over 40.000 buketter til mødre landet over,” fortæller administrerende direktør hos Interflora, Søren Flemming Larsen.

Udvidet bestillingsfrist på Interflora.dk
Der var frem til Mors dag i år mulighed for at bestille en blomsterbuket eller chokolade på Interflora.dk helt frem til kl. 13 med levering samme dag, og det var noget, som de mange danskere benyttede sig af.

“Vi har oplevet en stor trafik gennem hele maj måned på Interflora.dk, hvor der har været en stigning på 35 procent af besøgende kunder, som har valgt at sende deres nærmeste en hilsen,” siger Flemming Larsen, og fortsætter:
“Vi er utrolig glade for den stigende interesse for interflora.dk, og tallene bekræfter igen, at vi elsker at overraske og glæde andre, vi holder af – også når vi ikke kan være fysisk tilstede med dem,” afslutter Søren Flemming Larsen.

For yderligere information, kontakt venligst
Søren Flemming Larsen, administrerende direktør, Interflora Danmark, tlf. 43 43 47 47
Thomas Schmidt Jørgensen, PR-kontakt, Brandhouse PR, tlf. 26 70 77 14

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mors-dag-igen-i-fremgang-i-2018-blomsterhandlere-meldte-udsolgt-for-lukketid?releaseId=12812764

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu