PRM / Musik og maratonløbere på Frederiksberg

4. maj 2018 09:22 | Af: Ritzau Info
 

Den 13. maj løbes der Telenor CPH Marathon, og der er rig mulighed for at støtte løberne på Frederiksberg, hvor der også er masser af underholdning for tilskuerne.

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Frederiksberg Allé er et højdepunkt for løberne, men der er gang i den andre steder på Frederiksberg, hvor der er masser af underholdning.

“Vi er rigtig glade for, at Frederiksberg er kommet med på ruten, og vi ved, at det betyder meget for løberne. Stemningen på Frederiksberg Allé er fantastisk, men der er også gang i den på eksempelvis Frederiksberg Rådhusplads, hvor START med Pede B i spidsen sørger for musik og underholdning, mens Telenor har en lille power zone foran Frederiksberg Centret,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion.

Opera på Runddelen

I det hele taget bliver der masser af musik for maratonløberne og tilskuerne på Frederiksberg. Traditionen tro så er der ved Frederiksberg Runddel, kort før løberne er halvvejs rundt på de 42,195 kilometer, Brass and Opera. Mens der under Bispeengbuen vil være gang i den, når tre lydcykler spiller op til fest.

Der kan ses en oversigt over ruten og de forskellige power zoner og underholdningssteder her.

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/musik-og-maratonlobere-pa-frederiksberg?releaseId=12713291

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu