PRM / My Daddy Loves Sugar

18. oktober 2018 09:50 | Af: Ritzau Info
 

Der er urpremiere på forestillingen “My Daddy Loves Sugar”, når Den Kongelige Ballet på tirsdag har præmiere på årets Dans2go.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Oliver Starpov er et lysende talent – både på scenen som en del af Den Kongelige Ballets ensemble, men også bag scenen som koreograf til dele af repertoiret. Balletten har været en bestanddel af hans liv, siden han startede som balletbarn i en alder af 7 år, men i de senere år er lysten til at kreere på egen hånd også opstået. Han udtrykker selv, at han koreograferer for at få publikum til at føle noget. Det kan være hvad som helst – kærlighed, smerte, sorg eller lykke.

Oliver Starpov er aktuel med forestillingen My Daddy Loves Sugar, der kan opleves på Gamle Scene fra d. 23. oktober som en del af konceptet Dans2go. Forestillingen byder på tre meget forskellige bud på, hvad koreografi og dans kan. Starpovs værk kommer i godt selskab med mesterkoreograferne JiÅ?í Kyliáns enkle og billedskønne hovedværk, Salmesymfoni -til Igor Stravinskys betagende korværk- og Harald Landers fejende flotte DvoÅ?ák pas de deux.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Anna-Katarina Gravgaard tlf.: +45 61 70 84 94 email: akgr@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/my-daddy-loves-sugar?releaseId=13562570

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu