ANNONCE

PRM / Navnenyt: Lone Jager Lindquist tiltræder som CEO i PTR Robots

1. oktober 2020 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Med mere end 20 års erfaring med medico-branchen, eksport, vækst og ledelse i bagagen er den 50-årige Lone Jager Lindquist ansat som CEO i servicerobotvirksomheden PTR Robots, der er en del af koncernen Blue Ocean Robotics. Før var hun formand for PTR Robots’ bestyrelse som et led i en karriere som professionelt bestyrelsesmedlem, hvor hun har arbejdet strategisk med udvikling af mange danske selskaber. Nu ligger hendes fokus primært på CEO-rollen i PTR Robots suppleret af en lille håndfuld bestyrelsesposter.

Pressemeddelelse fra Blue Ocean Robotics

“Området for servicerobotter rammer en helt afgørende global trend, hvor der bliver flere og flere ældre. Jeg synes, at Blue Ocean Robotics koncernen arbejder ud fra en meget overbevisende markedsfilosofi, hvor de udvikler servicerobotter med netop de funktioner, som brugerne har gavn af. I PTR Robots har vi sammen med Sjællands Universitetshospital Køge udviklet verdens første mobile forflytnings- og genoptræningsrobot, der kan gøre en meget stor forskel i hverdagen for ældre, syge og handicappede, samtidig med at arbejdsmiljøet for pleje- og sundhedspersonale også bliver mærkbart forbedret”, siger Lone Jager Lindquist.

Hun har demonstreret evnen til at skabe den internationale ekspansion, som PTR Robots nu tager hul på samtidig med sin første produktlancering. Som CEO for Sirona Denmark, der udvikler og producerer medicinsk udstyr, lykkedes hun med en aggressiv vækststrategi, der fik virksomhedens omsætning til at stige fra 30 MDKK til 100 MDKK på blot syv år.

“Vi har med PTR Robots skabt en helt ny produktkategori inden for patientforflytning og rehabilitering, på samme måde som vi har gjort med UV desinfektion i vores datterselskab UVD Robots,” siger Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics og nu også formand for bestyrelsen i PTR Robots.

UVD Robotterne desinficerer nu hospitaler, hoteller, fødevarevirksomheder, rent-rum i pharma industrien, lufthavne, togstationer, børnehaver og meget mere i over 60 lande.

“Vi har derfor også høje ambitioner for PTR Robots og er meget glade for at en så stærk og erfaren profil, som Lone er kommet med på holdet. Vi har store forventninger til samarbejdet, og ser frem til at bringe PTR Robots i verdensmarkedet,” fortæller Claus Risager.

Links:

LinkedIn profil

CV

Kontakt:

Merima Cikotic, Head of PR & Marketing, Blue Ocean Robotics Group
+45 71995606
mc@blue-ocean-robotics.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/navnenyt-lone-jager-lindquist-tiltraeder-som-ceo-i-ptr-robots?releaseId=13601087

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu