ANNONCE

PRM / NIRAS styrker sin tilstedeværelse inden for offshore vind i Asien og Stillehavsregionen

4. november 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Rådgivervirksomheden NIRAS har udnævnt en ny administrerede direktør i Taiwan og øger samtidigt sine offshore vindaktiviteter i Japan.

Pressemeddelelse fra Niras A/S

NIRAS har udnævnt en ny administrerende direktør for sin afdeling i Taiwan, der blev etableret i 2017. Gennem 30 år har NIRAS været en førende miljø- og ingeniørrådgiver inden for den globale offshore vindindustri.

Den nye administrerende direktør for NIRAS Taiwan er tyske Raoul Kubitscheck, der med sin omfattende erfaring inden for vedvarende energi skal lede NIRAS’ ydelser inden for ingeniørrådgivning og offshore vindprojekter på det taiwanesiske og asiatiske marked.

Kubitscheck har i 13 år arbejdet med vedvarende energi i Taiwan, blandt andet for Det Tyske Handelskammer og det tyske vindenergiselskab wpd. Som en ledende managementkonsulent har han rådgivet entreprenører og leverandører på energimarkedet i Taiwan.

Lang erfaring med vedvarende energi i Taiwan

Raoul Kubitscheck er med sin lange erfaring inden for vedvarende energi en velkommen tilføjelse til teamet på 13 eksperter på NIRAS’ kontor i Taipei. Derudover er han medstifter og bestyrelsesmedlem i Taiwan’s ledende NGO for vedvarende energi, The Taiwan Renewable Energy Alliance og medformand i Det Europæiske Handelskammers Komité for Energi og Miljø.

Kubitscheck har en baggrund i kinesiske studier og økonomi fra Heidelbeg Universitet, og han taler dertil flydende mandarin.

“Jeg ser meget frem til at skulle bidrage til NIRAS fortsatte vækst i Taiwan og i regionen, hvor jeg skal arbejde sammen med et meget erfarent team for at støtte vores kunder ved at levere det nyeste inden for infrastruktur projekter,” siger Raoul Kubitscheck.

NIRAS øger offshore aktiviteter i Japan

I overensstemmelse med NIRAS’ ambitioner om at styrke sin tilstedeværelse i Asien og Stillehavsregionen, så vil firmaet også øge sine aktiviteter i Japan. Den erfarne miljørådgiver Seiko Toki er således blevet ansat som seniorrådgiver i Japan for at fremme selskabets ydelser inden for det voksende japanske marked for offshore vind.

Toki er uddannet ved Griffith University i Australien, og hun har gennem to årtier arbejdet på en række japanske, australske og internationale projekter, hvor hun har dækket hele spektret af sektorer inden for både konventionel og vedvarende energi.

Kontakt:

Forretningschef i NIRAS Christoffer Truelsen tlf.: +45 2546 1850 email: ctru@niras.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/niras-styrker-sin-tilstedevaerelse-inden-for-offshore-vind-i-asien-og-stillehavsregionen?releaseId=13603639

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu