ANNONCE

PRM / NOGEN TAR DET TUNGT, ANDRE TARTELETTER

3. juni 2020 18:05 | Af: Ritzau Info
 

Som den gode gamle far joke lyder… Formandskabet for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har i hvert fald hastebehandlet en ansøgning fra The Little Apple til Turismepuljen og bevilget tilskud til Den Store Tarteletdyst i Sakskøbing nu på fredag, og efterspørger flere gode ansøgninger til sommeraktiviteter.

Pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune

Den Store Tarteletdyst

Fredag får Sakskøbing besøg af stjernekokkene Umut Sakarya, Claus Holm og Casper Sobczyk. De vil sammen med den lokale kogekone Birte Pawlik fra Postholderens Sted og Hotel Saxkjøbings køkkenchef Sune Hansen lave deres bidrag til den bedste tartelet. Har andre mod på at tage madkampen op, er det bare med at møde op med sin bedste tartelet på Torvet i Sakskøbing og deltage i Den Store Tarteletdyst. Claus Meyer styrer slagets gang dagen igennem.

Det er foreningen The Little Apple, som sammen med foreningen 4990 Sakskøbing og Hotel Saxkjøbing har stablet arrangementet på benene efter den lange og uønskede pause fra aktiviteter og oplevelser i fællesskab.

God idé til et sommerarrangement? Søg støtte nu!

Den Store Tarteletdyst ansøgte Turismepuljen i fredags og fik bevilget støtte i går, tirsdag. På grund af aflysninger af en lang række begivenheder som følge af COVID-19 har Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget besluttet at give formanden og næstformanden for udvalget kompetence til at behandle ansøgninger og bevilge støtte mellem udvalgsmøderne, så ansøgere hurtigt kan sætte gode initiativer i gang.

“Det gør vi, fordi vi lige nu alle hungrer efter at komme ud og opleve noget efter den lange isolation. Som et plaster på såret over alle de skuffede forventninger til koncerter, kunstoplevelser og madfællesskaber som Sydhavsøernes Frugtfestival og andet, som vi her i Guldborgsund plejer at vælte os i.” forklarer udvalgets formand, Martin Lohse.

Næstformand i udvalget, Britta Lange uddyber: “Det siger sig selv, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning skal overholdes. Men derudover er der som der plejer ret vide rammer for, hvilke arrangementer man kan søge om støtte til. Så vi kan kun opfordre foreningerne og kultur- og turismeaktørerne til at finde alle de gode ideer frem fra skufferne, så vi kan få gang i sommerlandet til glæde for både vores egne borgere og vores sommergæster.”

Kulturpuljen, Turismepuljen og Bosætningspuljen kan ansøges via Tilskuds- og Foreningsportalen som man plejer. Men ansøgerne vil i den kommende tid kunne forvente svar efter kun 2-3 arbejdsdage fra ansøgningen er indsendt. Alle ansøgninger bliver vurderet ud fra puljernes retningslinjer, som de plejer.

Kontakt:

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse tlf.: 25 18 18 13 email: marlo@guldborgsund.dk

Martin Damgaard Larsen, specialkonsulent for turisme, 25 18 18 98

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nogen-tar-det-tungt-andre-tarteletter?releaseId=13594442

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu