ANNONCE

PRM / Nordsjællænder bliver Joker-millionær

16. marts 2020 09:00 | Af: Ritzau Info
 

En Lotto spiller fra Rudersdal Kommune vandt 6,9 millioner kroner i lørdags for et ekstra indskud på 10 kroner. Spilleren ramte ganske vist ikke de syv rigtige Lotto tal, men vedkommende fangede til gengæld Jokeren.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Ved lørdagens trækning i Lotto er en heldig vinder fra Rudersdal Kommune blevet millionær efter have fanget Jokeren, som man kan købe sammen med sin kupon for kun 10 kroner ekstra. Den nyudklækkede Joker-millionær, der spillede med via abonnement, har vundet 6.912.697 kroner.

Derudover er to spillere blevet millionærer på millionærgarantien i Lotto, hvor man kan vinde, selvom man har 0 rigtige tal. Den ene spillede med via abonnement, og den anden har købt sin kupon i ‘Gevinsten’ i Høje-Taastrup Kommune. De to spillere vinder 1 million hver.

Danske Spil ønsker weekendens tre nye millionærer et stort tillykke.

Der var ingen heldig vinder af 1. præmiepuljen i Lotto, og næste uges pulje stiger derfor til 10 millioner kroner.

Vindertal:
2, 5, 6, 10, 16, 20, 25

Tillægstal:
27

Kontakt:

Kontakt vores presseafdeling Presseafdelingen tlf.: 30851785 email: kommunikation@danskespil.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nordsjaellaender-bliver-joker-millionaer?releaseId=13590019

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu