PRM / Nu åbner anden ansøgningsrunde for projekter i landdistrikterne

5. juli 2018 09:58 | Af: Ritzau Info
 

Erhvervsministeriets Landdistriktspulje åbner nu for anden gang i år for ansøgninger om støtte til nye forsøgsprojekter og projekter på de små øer.

Pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet

Med den nye ansøgningsrunde udmønter Landdistriktspuljen dels 2,5 millioner kroner til projekter, der kan bidrage til at forbedre levevilkårene i de små øsamfund, og dels 5 millioner kroner til forsøgsprojekter i landdistrikterne.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov:

“Midlerne fra Landdistriktspuljen skal støtte lokale kræfter og ildsjæle i hele Danmark i at afprøve deres idéer til, hvordan lokalsamfund kan blive mere levedygtige, og hvordan man lokalt i landdistrikterne og på de små øer selv kan være med til at skabe vækst og udvikling.”

Det er Det rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen, som sammen med Erhvervsstyrelsen modtager og bedømmer de mange ansøgninger, som kommer ind i hver ansøgningsrunde.

Grethe Saabye, formand for Det rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen:

“Vi ser i udvalget rigtig mange gode projekter. Hver runde er spændende, fordi vi får et unikt indblik i, hvad der rører sig lokalt, når det gælder om at skabe udvikling i landdistrikterne. Jeg ved, at de, der til daglig lever og virker ude i vores landdistrikter, har masser af spændende ideer til at skabe lokal udvikling, og de ideer glæder vi os altid til at se.”

Ansøgningsfrist er 8. oktober 2018 kl. 12.00.

Spørgsmål er velkomne på hotline for Landdistriktspuljen på tlf. 41 71 78 97 alle hverdage kl. 10-12 og på e-mail landdistriktspulje@erst.dk.

Kontaktperson

Ditte Vibe Petersen, presserådgiver i Erhvervsministeriet, tlf. 91 33 70 97 / divipe@em.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-abner-anden-ansogningsrunde-for-projekter-i-landdistrikterne?releaseId=13176698

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu