ANNONCE

PRM / Nu går OK20-afstemningen i gang – brug din stemme

25. marts 2020 14:00 | Af: Ritzau Info
 

Nu starter urafstemningen om de kommende tre års overenskomster for 600.000 lønmodtagere.

Pressemeddelelse fra FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation

“Jeg håber, I støtter op om og anerkender det store arbejde, jeres forhandlere har gjort. Og vigtigst af alt, at I bruger jeres stemme.”

Det siger formand i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Lizette Risgaard til de 600.000 lønmodtagere, der i de kommende tre uger skal stemme om deres overenskomster for de næste tre år.

OK20 – Et løft til alle

Ud over pæne lønstigninger, større valgfrihed vedr. løn, barsel, pension og ferie og mere ligestilling under forældreorloven er der med OK20 også udsigt til bedre betaling ved sygdom. Og så opnår lærlinge og elever med et ja pensionsindbetalinger, fra de fylder 18 år.

“Uanset om du er ung, eller du er ældre. Om du er ny eller garvet på arbejdsmarkedet. Så er der noget i de her overenskomster til alle,” siger Lizette Risgaard.

Resultatet af urafstemningen bliver offentliggjort torsdag den 16. april klokken 12.

Kontakt:

Pressekoordinator Anette Bindslev tlf.: 3524 6095 / 2338 4214 email: abi@fho.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-gar-ok20-afstemningen-i-gang-brug-din-stemme?releaseId=13590617

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu