PRM / Nu har du chancen for at blive model: Unique Models søger nye modeller i Salling

4. april 2018 15:00 | Af: Ritzau Info
 

På fredag åbner Salling og Unique Models døren for alle, der drømmer om en fremtid som model, når der afholdes modelcasting i stormagasinet. Her kan interesserede også møde topmodellen Louise Mikkelsen og direktør for Unique Models, Jacqueline Friis-Mikkelsen, til en snak om livet som model

Pressemeddelelse fra Dansk Supermarked Group

Danmarks førende internationale modelbureau, Unique Models, har tidligere haft stor succes med at finde nye modeller i stormagasinet Salling, hvor de blandt andet har fundet topmodellen Solveig Mørk.

Nu giver Unique Models og Salling igen håbefulde drenge og piger med en modeldrøm i maven chancen for at gøre drømmen til virkelighed.

Fredag den 6. april fra kl. 16-18 inviterer Salling og Unique Models til casting i stormagasinet. Her er der goodiebags til de første 100, gode tilbud og en DJ, der sætter den festlige stemning.

De fremmødte får skudt professionelle billeder og efterfølgende tips og sparring fra nogle af landets førende eksperter på området. Direktør for Unique Models, Jacqueline Friis-Mikkelsen, håber at finde flere potentielle modeller på fredag.

– Vi har tidligere haft stor succes med vores castings i Salling, hvor vi altid finder flere interessante unge drenge og piger, vi kan arbejde videre med. Det er Solveig Mørk, som i dag bor i London, et godt eksempel på, siger Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Mød Jacqueline Friis-Mikkelsen og Louise Mikkelsen

På fredag vil både topmodellen Louise Mikkelsen og Jacqueline Friis-Mikkelsen være til stede til en snak om livet som model. Og skulle man gå rundt med ambitioner om at blive model, er dette en unik mulighed. Det fortæller Louise Mikkelsen, som i dag lever livet som model hos Unique Models.

– Det handler om at gribe chancen, for hvor intet vover, intet vinder. Jeg tog chancen og var langt fra sikker på noget, men i dag har jeg på ingen måde fortrudt og er så glad for, at jeg i sin tid tog chancen, siger Louise Mikkelsen med henvisning til hendes deltagelse i tv-programmet Danmarks næste Topmodel.

Her er kravene til de kommende modeller

For at komme i betragtning som model for Unique Models skal piger være mellem 15-21 år og min. 169 cm. høje. Drenge skal være mellem 15-25 år og min. 180 cm. høje. Derudover er der ifølge Jacqueline Friis-Mikkelsen flere parametre, de holder særligt godt øje med.

– Det er svært at definere den perfekte model, men vi kigger efter den rette højde, et sundt look og ikke mindst en stærk personlighed. Det er også vigtigt med opbakning fra familien, og derfor er vi glade for, at forældrene er gode til at komme og stille deres spørgsmål, når vi holder castings, siger Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Det er syvende gang, at Salling og Unique Models afholder casting i stormagasinet.

Kontakt:

Dansk Supermarked Group Group Communication tlf.: 8778 5002 email: press@dsg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-har-du-chancen-for-at-blive-model-unique-models-soger-nye-modeller-i-salling?releaseId=12564495

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu