PRM / Nu kan danskerne droppe støvsugere med ledning

12. september 2018 08:36 | Af: Ritzau Info
 

Dyson V10 er den første ledningsfrie støvsuger, der matcher sugeevnen i konventionelle støvsugere. Derfor stopper Dyson nu med at udvikle traditionelle ledningsstøvsugere, som ellers har været virksomhedens varemærke i årtier.

Pressemeddelelse fra Dyson

Dyson løfter nu sløret for virksomhedens til dato mest avancerede motorteknologi. Den digitale V10-motor, som er hjertet i Dysons nye ledningsfri støvsuger, vejer kun halvt så meget som den hidtidige V8-motor. Den nyudviklede motor er Dysons hidtil hurtigste, kraftigste og mest kompakte digitale støvsugermotor. Den roterer med op til 125.000 omdrejninger i minuttet og har den samme sugeevne som konventionelle ledningsstøvsugere, samtidig med at man får den store fleksibilitet og brugervenlighed, der kendetegner ledningsfri støvsugere.

James Dyson siger: “Forudsætningen for en kraftig maskine er en effektiv motor. Den digitale V10-motor er vores mest avancerede. Med den kan vi forandre støvsugerkonceptet fundamentalt. Dyson V10-støvsugeren er så let og så effektiv, at den kan dybdestøvsuge hver eneste krog i hjemmet. Derfor stopper vi nu med at udvikle ledningsstøvsugere”.

Hurtigt overblik over Dyson V10 Cyclone

  • Dybderenser gulvtæpper og fjerner dyrehår. Kraftig sugeevne og specialdesignede mundstykker sikrer, at børsterne kommer dybt ned i luven på gulvtæpper og fjerner indgroet snavs.
  • Fjerner både den store synlige snavs og fint støv fra hårde gulve.
  • Kan hurtigt ændres til en håndstøvsuger og bruges til rengøring af trapper, bilen, sofaen osv.
  • Er nem at bruge overalt – på gulve, lofter og vægge – i kraft af det ergonomiske design.
  • Opfanger 99,97 procent af partikler helt ned til 0,3 my, så luften, der lukkes ud, er helt ren.
  • Driftstid på op til 60 minutter ved normal-indstillingen.
  • Brugervenlig plastbeholder til opsamling af støv og snavs – enkel at tømme og med 40 procent større kapacitet.
  • Designet til at absorbere vibrationer og reducere støj

Dyson har udviklet støvsugermotorer siden 2009, hvor den digitale V2-motor blev lanceret. V2-motoren roterede med 104.000 omdrejninger i minuttet og vejede 150 gram. Yderligere udvikling førte til lanceringen af V6- og V8-motorerne. Til dato har Dyson 934 registrerede patenter. Der produceres en Dyson-motor hvert andet sekund. Produktionen foregår fuldautomatisk på Dysons fabrikker i Singapore og Filippinerne.

Kontakt:

Jacob Lange, Lange PR, mobil 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Victoria Cowlett, Communications Executive, Dyson Nordics, Victoria.Cowlett@dyson.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-kan-danskerne-droppe-stovsugere-med-ledning?releaseId=13526782

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu