ANNONCE

PRM / Nuudays kunder kan som de første i Danmark gå på 5G med deres iPhone 12

14. oktober 2020 09:24 | Af: Ritzau Info
 

Apple lancerede tirsdag aften de nye iPhone 12-modeller med indbygget 5G-teknologi. Fra den 23. oktober kan de første Nuuday-kunder gå på 5G-nettet med de nye iPhones.

Pressemeddelelse fra Nuuday

Hos Nuuday, hvor alle mobilkunder hos TDC Erhverv, YouSee, Telmore og Relatel har mulighed for at bruge 5G-netværket, har man siden åbningen af 5G-nettet i september set en stor efterspørgsel efter 5G-telefoner. Med lanceringen af de nye iPhones, der alle er klar til 5G-netværket, forventes markant flere danskere at få adgang til 5G.

“Vi ser en stigende efterspørgsel efter mobiltelefoner, der understøtter 5G, og vi har allerede flere tusinder kunder med en telefon, der understøtter 5G-teknologien. Samtidig ved vi, at iPhones er ekstremt populære blandt vores kunder. Vi forventer derfor, at langt flere danskere vil få adgang til 5G-netværket, når de nye iPhones bliver tilgængelige for vores kunder fra den 23. oktober,” siger Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday.

Nuuday kan som den første serviceudbyder i Danmark tilbyde 5G til deres kunder og har inkluderet 5G i alle abonnementer rettet mod de mest dataforbrugende kunder. Det betyder, at mere end en million Nuuday-kunder har et abonnement, der inkluderer 5G, og derfor kan komme på 5G-netværket med en 5G-telefon.

“5G-teknologien er en fantastisk mulighed for at levere en unik oplevelse til vores kunder og kommer på længere sigt til at gøre en markant forskel. Rigtig mange af vores kunder har allerede 5G inkluderet i deres abonnement, og har de også en telefon, der understøtter 5G, kan de komme på 5G-netværket nu.”

Det vil være muligt at forudbestille alle fire iPhone-modeller hos både YouSee, Telmore, TDC Erhverv og Relatel. Iphone 12 og Iphone 12 Pro kan bestilles online fra den 16. oktober med levering fra den 23. oktober, hvor de to modeller også kan købes i YouSee-butikkerne. Derefter følger Iphone 12 Mini og Iphone 12 Pro Max, der kan bestilles online fra 6. november til levering eller køb i butikkerne fra den 13. november.

Åbningen af TDC NETs 5G-netværk skete den 7. september og op til 80 pct. af danskerne har nu adgang til 5G. Inden årsskiftet vil mere end 90 pct. få adgang. Åbningen omfatter adgang til den fulde 5G oplevelse i centrum af København, Odense, Aarhus og Helsingør. Er man på 5G i andre dele af landet, vil man fortsat kunne opleve 5G som en opgradering med blandt andet højere hastigheder og reduceret forsinkelse.

Læs mere om, hvordan man som kunde hos TDC Erhverv, YouSee, Telmore og Relatel får adgang til 5G:

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nuudays-kunder-kan-som-de-forste-i-danmark-ga-pa-5g-med-deres-iphone-12?releaseId=13602344

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu