PRM / Ny aftale rammer de forkerte

28. november 2018 17:59 | Af: Ritzau Info
 

Ny aftale er et skridt i den forkerte retning og rammer lige præcis de to brancher – bygge- og installationsbranchen – som i forvejen er i front, når det gælder om at oprette uddannelsesaftaler og praktikpladser.

Pressemeddelelse fra TEKNIQ Installationsbranchen

Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har netop indgået en ny politisk aftale, der stiller krav om at oprette praktikpladser ved statslige udbud til mere end fem millioner kroner.

I dag er grænsen ti millioner kroner.

“Det er et skridt i den forkerte retning, for det rammer lige præcis de to brancher – bygge- og installationsbranchen – som i forvejen er i front, når det gælder om at oprette uddannelsesaftaler og praktikpladser”, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installationsbranchen.

“Det er virksomheder, som er i stand til at levere gode uddannelser. Derfor virker det underligt, at de nu skal udsættes for regulering og ikke selv have ansvaret for at vurdere, hvor mange de kan uddanne”, siger Niels Jørgen Hansen.

For yderligere information kontakt Niels Jørgen Hansen på mobil 40 74 43 60

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-aftale-rammer-de-forkerte?releaseId=13564778

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu