PRM / Ny Associate partner hos ESP Consulting

11. april 2018 11:00 | Af: Ritzau Info
 

Konsulenthus med fokus på energi har energi til mere

Pressemeddelelse fra ESP Consulting

Egil Nybakk er 1. april tiltrådt som Associeret Partner i ESP Consulting Nordic.

Egil Nybakk har haft en række forskellige strategisk vigtige roller i DONG Energy (nu Ørsted), hvor han i 17 år havde en central rolle i etableringen og udviklingen af produktionsafdelingen og projektenheden i DONGs olie- og gasafdeling, og har haft ledelsesansvar for en række kritiske projekter og opgaver. Han var blandt andet ansvarlig for sikring af Siri-platformen og ansvarlig for design og opførelse af Hejre platformen. Udover at være en erfaren projekt- og porteføljeleder har Egil stor erfaring med kontrakter og juridisk arbejde, M&A-aktiviteter, lean- og præstationsforbedringer, samt forretnings- og strategiudvikling.

Vi er glade for, at vi nu kan trække på Egil’s stærke faglige profil og da han er norsk statsborger med et solidt netværk i Oslo og Stavanger, vil det rent geografisk være en udvidelse af ESP Consulting’s marked. Vi forventer dog fortsat at der er udfordrende opgaver på den danske sokkel, hvor der er et uudnyttet potentiale for udvinding af olie og gas. Branchen står også i Danmark overfor en ekstrem forandring, hvor både olie/gas forretningen hos Mærsk og Ørsted er blevet solgt til udenlandske aktører.

ESP Consulting er et konsulenthus med speciale indenfor energisektoren, og har i løbet af 10 år etableret sig som rådgiver på det danske og nordvesteuropæiske marked med fokus på handel med el og gas, risk management, udvikling og drift af vindparker, regulatoriske forhold, samt M&A. ESP Consulting vil nu kunne tilbyde rådgivning indenfor udvikling og produktion af olie og gas, med fokus på strategi, forretningsudvikling, og projektgennemførelse.

ESP Consulting vil fortsætte sit fokus på transformationen i energisektoren og skabe værdi for vores klienter ved at tilpasse og forbedre forretningen.

Kontakt: Adm. Dir. Claus Hartmann

Kronprinsessegade 6

1306 København K

Tlf.: 30 49 90 96

E-mail: claus.hartmann@esp-consulting.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-associate-partner-hos-esp-consulting?releaseId=12628585

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu