PRM / Ny belysningstekniker hos Rigtigt Lys

5. september 2018 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem hele sin karriere. Nu er han en del af Rigtigt Lys-teamet

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Michael Bonde Christensen (39) er ansat som belysningstekniker hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer fra en stilling som belysningsdesigner og projektleder hos den danske del af den østrigske belysningskoncern Zumtobel.

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem næsten hele sin karriere. Han er oprindeligt udlært elektriker, men gik umiddelbart efter svendebrevet var i hus i gang med at uddanne sig til elinstallatør. Her blev han særligt interesseret i at arbejde med belysning og efter afsluttet uddannelse kom han efter en kort periode i en elinstallationsvirksomhed til Thorn Lighting, som i dag er en del af Zumtobel Group. Her har Michael Bonde Christensen arbejdet med projektering af belysningsløsninger inden for en lang række anvendelsesområder.

Hos Rigtigt Lys indgår Michael Bonde Christensen i et team af højt kvalificerede belysningsteknikere, der blandt andet bistår elinstallatører og rådgivere i forbindelse med projektering af belysningsløsninger. Han har base på Rigtigt Lys-kontoret i Vejle.

Michael Bonde Christensen bor i Bredsten vest for Vejle. Her sætter han som helårsmotionscyklist pris på de udfordringer, det bakkede terræn byder på, både på landevej og i skov.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-belysningstekniker-hos-rigtigt-lys?releaseId=13473591

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu