ANNONCE

PRM / Ny centerchef for skole og dagtilbud i Egedal

19. marts 2020 13:15 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver den 43-årige Lone Kvist, som allerede er konstitueret i stillingen, som fremover skal sikre at børn i Egedal får de bedste vilkår for læring og udvikling. Centerchefstillingen blev ledig tidligere på året, da den tidligere centerchef blev udnævnt til blev velfærdsdirektør i kommunen.

Pressemeddelelse fra Egedal Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lone Kvist som ny centerchef i Center for Skole og Dagtilbud. Lone Kvist kender allerede området da hun har været centerchef siden 2019. Egedal Kommune får derfor en centerchef der kender organisationen, allerede har et godt netværk og som brænder for at skabe verdens bedste hverdag for børnene i Egedal.

Lone Kvist har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Pæd i pædagogisk psykologi, et diplom i ledelse og er i gang med en Master i Public Governance.

Tidligere var hun uddannet pædagog og kommer derfor også med praksiserfaring fra områder bla. med fra flere år på Blågårdskolen på Nørrebro og Børns Vilkår.
Hun har senest været ansat i Hillerød Kommune, og har arbejdet som pædagogisk konsulent, projektleder og med faglig ledelse. Herefter kom hun til Egedal i 2018 som fagchef og souschef i CSD.

Det handler om børn.

Dermed får Egedal både en centerchef med en solid ledelsesmæssig ballast, men også en chef som selv har haft fingrene nede i mulden, og som dermed har en stærk faglighed og et fast fokus på dem det handler om, nemlig børnene.

Lone Kvist glæder sig meget til de mange udfordringer, der venter:

– Jeg glæder mig til sammen med de dygtige ledere og medarbejdere at tage fat på den videre udvikling af CSD – med fokus på en høj kvalitet i alt det vi laver og høj grad af involvering af fagpersonale, ledere, politikere og ikke mindst forældre og børn.

Også den nye velfærdsdirektør, Søren Trier Høisgaard, er glad for at Lone Kvist nu er en del af holdet.

– Jeg kender Lone som en top-professionel og dedikeret chef, en rigtig ildsjæl. Og dem har vi brug for, når vi skal sikre at vores børn får den allerbedste start på livet i vores daginstitutioner og skoler. Jeg ser frem til, at vores samarbejde nu videreføres i en ny relation.

Lone Kvist tiltræder formelt den 1. april 2020.

Kontakt:

Presseansvarlig Rasmus Øhlenschlæger tlf.: 72596203 email: raoh@egekom.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-centerchef-for-skole-og-dagtilbud-i-egedal?releaseId=13590241

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu