ANNONCE

PRM / Ny chef for det politiske sekretariat i Region Hovedstaden

21. marts 2018 10:27 | Af: Ritzau Info
 

Marie Kruse tiltræder den 1. maj som ny chef for det politiske sekretariat. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef i Center for Politik i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Pressemeddelelse fra Region Hovedstaden

“Med Marie Kruse får vi den helt rigtige person til at udvikle og drive en ny version af sekretariatet, ” siger regionsdirektør Hjalte Aaberg:

“Hun har stor erfaring med politiske betjening. Samtidig har hun også erfaring med den forandring af sekretariatsopgaven, som vi står overfor. Marie er en vellidt og dygtig leder, som både har øje på de leveringer, der skal til for at få det hele til at køre, og udviklingsopgaven hen mod mindre bureaukrati og en decentralisering af lederskabet.”

Marie Kruse kommer fra en stilling som sekretariatschef i Center for Politik i Socialforvaltningen i Københavns kommune. Hun har tidligere været stabschef, chefkonsulent og souschef i forskellige forvaltninger i Københavns Kommune. Før det var hun politisk konsulent i Socialdemokraternes Informations- og Analyseafdeling. Marie Kruse er 42 år og uddannet cand.mag. i retorik.

“Jeg glæder mig utrolig meget,” fortæller Marie Kruse:

“Både til at få taget hul på mine arbejdsopgaver og møde medarbejderne i Sekretariatet, politikerne og alle de mange samarbejdspartnere. Den nye bevægelse mod mindre styring og mere ledelse flugter helt med min ledelsesstil, og det bliver spændende at være med til at forsøge at skabe den forandring,” fortæller Marie Kruse.

Fakta om Sekretariatet
Sekretariatet betjener regionsrådet og forretningsudvalget, koordinerer udvalgsarbejde og de større politiske forhandlinger som fx budgetforhandling. De kvalitetssikrer sager til udvalg og regionsrådet, hvilket sker i et tæt samarbejde med de øvrige koncerncentre, hospitaler og virksomheder. De har også en række juridiske specialopgaver. Sekretariatet består af 23 medarbejdere og ledere.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12504701

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu