PRM / Ny erhvervspolitisk chef i Dansk Metal

3. juli 2019 09:23 | Af: Ritzau Info
 

Efter den hidtidige blev valgt til Folketinget, har Dansk Metal fået ny erhvervspolitisk chef.

Pressemeddelelse fra Dansk Metal

Dansk Metal, der blandt andet organiserer faglærte inden for industrien, transport og IT, har fået ny erhvervspolitisk chef.Det sker efter den hidtidige, Rasmus Stoklund, blev valgt til Folketinget for Socialdemokratiet.

Afløseren Henrik Aarestrup er fundet internt i Dansk Metal, hvor han har været erhvervspolitisk chefkonsulent i Formandssekretariatet. Inden har Henrik blandt andet været chefkonsulent på Odense Kommunes borgmesterkontor og personlig assistent for den administrerende direktør i PensionDanmark. Henrik har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og har senest været ekstern lektor på statskundskab samme sted. Her underviste han i organisationsstudier og interessevaretagelse.

“Dansk Metal har historisk haft en konstruktiv erhvervspolitik, hvor målet har været at forbedre og udvikle virksomhedernes rammevilkår og konkurrenceevne. Går det godt for virksomheder, så går det nemlig oftest også godt for Dansk Metals medlemmer. Den udvikling glæder jeg mig til at understøtte”, siger Henrik Aarestrup.

Mikael Bay Hansen, sekretariatschef i Dansk Metal, glæder sig over, at Henrik nu bærer faklen videre:

“Vi rekrutterede Henrik for et år siden, netop for at køre ham i stilling til positionen som erhvervspolitisk chef. Det har vi ikke fortrudt. Henrik har vist, at han har en stærk politisk næse og et dybt kendskab til de mange erhvervs- og forskningspolitiske udfordringer og muligheder som vi ser fra Dansk Metals side”.

Henrik Aarestrup starter som erhvervspolitisk chef per dags dato.

Kontakt:

Pressechef Mads Rattenborg Hersbøll tlf.: 21558828 email: mahe@danskmetal.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-erhvervspolitisk-chef-i-dansk-metal?releaseId=13576354

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu