PRM / Ny europarekord sat ved CPH Half

16. september 2018 12:39 | Af: Ritzau Info
 

Hollandske Sifan Hassan slog en 11 år gammel europarekord ved CPH Half

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

Hollandske Sifan Hassan er mest kendt fra 1500 meter og 5000 meter, men ved CPH Half viste hun, at hun også er en verdensklasse halvmaraton-løber. Hun vandt således løbet i nu europarekord i tiden 65.21 minutter, hvillket også er en ny europarekord. En rekord hendes landsmand Lornah Kiplagat satte helt tilbage i 2007.

“Det var virkelig hårdt, og jeg tænkte hele tiden, at jeg ville dø, men jeg er virkelig glad og stolt over mit resultat,” sagde Sifan Hassan lige efter løbet.

Sifan Hassan lå i det meste af løbet sammen med kenyanske Joan Chelimo Melly, som kom til København for at sætte verdensrekord, men det blev altså Sifan Hassan, som kok først i mål, mens Melly måtte nøjes med en tredjeplads, da etiopiske Ababel Yeshaneh Brihane, kom ti mål mellem Hassan og Melly

Med tiden 65.15 satte Hassan hun ny løbsrekord og altså en suveræn europarekord, som lige skal endeligt bekræftes, hvilket er helt normal procedure.

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-europarekord-sat-ved-cph-half?releaseId=13560610

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu