ANNONCE

PRM / Ny havn meldes klar

10. november 2020 08:03 | Af: Ritzau Info
 

Molslinjen melder nu klart skib. Den nye havneterminal på Østhavnen i Aarhus tages i brug tidlig morgen onsdag den 11. november 2020.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Alle godkendelser er på plads, automaterne er testede, de nye LED-skilte er blevet tændt, ramperne fungerer og de ny-optegnede baner til bilerne venter blot på de første gæster. Molslinjens nye færgeterminal på Østhavnen melder klart skib.

Den første færge til at forlade den nye havn på Færgevej 7A bliver Express 3 på turen til Odden. Det er klokken 05.45.

Det er et øjeblik imødeset med stor spænding i hele Molslinjens organisation. Den første bil gennem automaterne, videre ind i opmarch-banerne og frem til ramperne og ind på færgen. Den første af 1,5 millioner årlige biler, som skal finde færgerne på en helt ny adresse på Østhavnen i Aarhus.

“Det er kulminationen på et kæmpe byggeprojekt. Vi sejler færdig inde i den nuværende havn om aftenen den 10. november – og næste morgen skal alt falde i hak i den nye havn”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Aarhus Kommune sender natten til den 11. november folk på gaden for at ændre alle skilte og tavler, så ingen bør være i tvivl om ruten ud til den nye havneterminal.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-havn-meldes-klar?releaseId=13603946

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu