ANNONCE

PRM / Ny Head of M/I Excellence hos Lemvigh-Müller

10. september 2020 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Ditte Emilie Jonsen skal optimere og udvikle arbejdsgange, processer og værktøjer i stål- og teknikgrossistens markeds- og indkøbsorganisation.

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Ditte Emilie Jonsen, 33 år, er ansat som Head of M/I Excellence hos Lemvigh-Müller. M/I Excellence er en ny, tværfaglig funktion, som skal strømline, optimere og udvikle arbejdsgange, processer og værktøjer i stål- og teknikgrossistens markeds- og indkøbsorganisationen.

Ditte Emilie Jonsen er uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School. Hun kommer senest fra en stilling som Head of Sourcing, Project Management & Procurement Excellence hos rengøringsudstyrsproducenten Nilfisk. Tidligere har hun blandt andet arbejdet som Contract Manager i energikoncernen DONG Energy (nu Ørsted).

Oprettelsen af stillingen som Head of M/I Excellence er et led i en reorganisering af Lemvigh-Müllers markeds- og indkøbsfunktioner. Formålet er at udvikle en endnu bedre købs- og serviceoplevelse for kunderne og derigennem styrke grundlaget for fremtidig vækst.

Ditte Emilie Jonsen refererer til markeds- og indkøbsdirektør Louise Tolstrup Unbehaun.

Kontakt:

Kommunikationsmedarbejder Kim Betak Pedersen tlf.: 2169 3530 email: kibp@lemu.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-head-of-mi-excellence-hos-lemvigh-muller?releaseId=13599608

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu