ANNONCE

PRM / Ny hjemmeside skal hjælpe Dragørs virksomheder

16. april 2020 10:43 | Af: Ritzau Info
 

Et nyt initiativ skal hjælpe Dragørs lokale virksomheder igennem en udfordrende periode. Alle virksomheder, der driver forretning i Dragør, vil gennem hjemmesiden “vibrugerdragør.dk” få mulighed for at eksponere en række varer, tilbud og ydelser. Ideen er at gøre det nemt for indbyggerne i Dragør at støtte de lokale forretninger og virksomheder.

Pressemeddelelse fra Dragør Erhverv

“Vi ønsker at Dragørs virksomheder kommer så godt som muligt igennem Corona-krisen. Derfor har vi sammen med en række partnere etableret en hjemmeside, der skal hjælpe de lokale erhvervsdrivende de kommende måneder,” siger borgmester i Dragør, Eik Dahl Bidstrup.

De mange restriktioner, der er blevet indført i Danmark for at forebygge udbredelsen af Corona-virus har medført, at mange butikker, restauranter, behandlere og andre virksomheder enten har lukket fysisk eller nu må drives med begrænset mulighed for kontakt med kunderne, salg og service.

“Det er trist at se flere lokale forretninger bløde og måske ikke have andre udveje end at lukke helt. Vibrugerdragør.dk kan forhåbentligvis være med til at hjælpe vores lokale butikker og restauranter,” siger Philip Helgstrand fra Dragør Gadelaug.

Vibrugerdragør.dk lanceres i løbet af april måned og vil foreløbig være aktiv frem til udgangen af juli. Det vil være gratis for virksomhederne at benytte siden i perioden, og det vil være muligt at linke til egen webshop og hjemmeside.

“Jeg er stolt over, at vi kan stå sammen med Dragør Kommune og Dragør Nyt om et initiativ, som jeg håber, at alle erhvervsdrivende i Dragør vil gøre brug af. Det handler om at række ud til hinanden og finde nye forretningsmuligheder,” siger Rasmus Gundelund Nielsen, formand hos Dragør Erhverv.

Ønsker du at få din virksomhed præsenteret på vibrugerdragør.dk, så send en mail til

info@vibrugerdragør.dk. Du vil herefter modtage informationsmateriale.

“Det kræver ingen tekniske evner at være med. Den praktiske del af drift og opsætning tager vi os af her hos Dragør Nyt,” siger Henrik Askø Stark fra Dragør Nyt.

Kontakt:

Andreas Holmelund
Tlf.: 28920555
Mail: ah@groenbech.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-hjemmeside-skal-hjaelpe-dragors-virksomheder?releaseId=13591855

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu