ANNONCE

PRM / Ny julekollektion i Plantorama: Nærhed og tryghed med klassisk dansk jul

8. oktober 2020 06:31 | Af: Ritzau Info
 

Den 10. oktober lancerer Plantorama årets julekollektion, der springer ud af klassiske danske traditioner. Det velkendte tema skaber ifølge trendforsker tryghed i et ellers turbulent 2020.

Pressemeddelelse fra Plantorama

Det turbulente 2020 har fået os til at værdsætte og genopdage Danmark, og den hjemlige tryghed er sat i højsædet. Med den nye julekollektion imødekommer Plantorama behovet for varme og nærhed i klassisk forstand med gammeldags dansk jul som gennemgående tema.

– I Danmark har vi enormt mange hyggelige juletraditioner, som er med til at gøre højtiden til noget helt særligt for rigtig mange. For at skabe en tryg stemning af varme, glæde og nærvær, har vi netop valgt de danske traditioner som inspirationskilde til vores kollektion, hvor vi giver gammel dansk juletradition et sjovt tvist, siger Anders Midtiby, der er indkøbschef, hos Plantorama.

Moderne traditioner

2020 har for manges vedkommende været præget af usikkerhed, og derfor giver det ifølge trendforsker Mads Arlien-Søborg god mening, at julens tendenser skal udspringe af de klassiske danske traditioner.

– I ustabile tider indretter vi os efter, at verden er utryg, og vender os typisk mod det kendte og nære. Vi rejser ikke ud og søger inspiration i samme grad, som vi plejer, men koncentrerer os i stedet om det danske, og vi er i et mindset, hvor vi gerne vil genopdage vores nationale kulturarv, så det er spot-on at søge de vante og trygge rammer, en klassisk dansk jul kan skabe, siger Mads Arlien Søborg og pointerer:

– Det skal gerne lugte lidt af Peters Jul, men vi er jo i 2020, så der er også plads til nogle moderne strømninger, hvor der kan leges med forskellige stilarter.

Jul som i gamle dage

I årets julekollektion har Plantorama hentet inspiration i de klassiske, danske juletraditioner. De traditionelle julekugler fås i en lang række humoristiske udformninger med blandt andet enhjørninger og badeænder, og også klassiske figurer som røde postkasser, tinsoldater og bamser er med. Derudover byder den nye kollektionen også på stofnisserne Ditlev og Vidar samt elgen Gunnar.

Fra og med den 10. oktober går Plantorama all-in på jul, og i alle havecentrene kan børn som voksne slå sig løs i store juleudstillinger.

Kontakt:

Julie Kjær
Content Specialist, Plantorama
(+45) 88 44 34 50
jkj@plantorama.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-julekollektion-i-plantorama-naerhed-og-tryghed-med-klassisk-dansk-jul?releaseId=13601636

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu