ANNONCE

PRM / Ny kommunikationschef til SMVdanmark

17. juni 2020 09:52 | Af: Ritzau Info
 

SMVdanmarks nye kommunikationschef, David Elmer, tiltræder stillingen pr. 1. august.

Pressemeddelelse fra SMVdanmark

David Elmer tiltræder stillingen som ny kommunikationschef i SMVdanmark d. 1. august. Han kommer med 20 års erfaring indenfor politik, kommunikation og analyse.

David Elmer kommer til SMVdanmark fra en stilling som kommunikationschef hos tænketanken CEPOS, hvor han har været ansat siden 2018. I årene 2005-2017 var David Elmer ansat i Dansk Arbejdsgiverforening, de sidste år som pressechef. Inden da arbejdede han fem år som erhvervsjournalist. David har en bachelorgrad i økonomi og er diplomjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – en sjælden stærk kombination hos en kommunikationschef.

Afdelingschef og cheføkonom i SMVdanmark, Mia Amalie Holstein, udtaler:

“David Elmer har en solid politisk forståelse, analytisk tæft og rig erfaring med kommunikationsfaget. Jeg er derfor overbevist om, at han bliver et stærkt kort i vores arbejde fremadrettet.”

Ansættelsen sker som led i en større omstrukturering af SMVdanmark. Den nuværende kommunikationschef Jon Arskog bliver ny chef for medlemskommunikation den 1. august og får dermed en vigtig rolle i at sikre medlemsinddragelse og medlemsfremgang.

Kontakt:

Cheføkonom Mia Amalie Holstein tlf.: 53 55 71 77 email: holstein@smvdanmark.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-kommunikationschef-til-smvdanmark?releaseId=13595404

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu