ANNONCE

PRM / Ny konsulent til Festool på Syd- og Vestsjælland

12. juni 2020 10:25 | Af: Ritzau Info
 

Den 2. juni startede Søren Hurup, der er bosat uden for Holbæk, som ny konsulent hos Festool Danmark. Han bliver dermed kontaktperson for værktøjsproducentens forhandlere på Syd- og Vestsjælland.

Pressemeddelelse fra Festool

Søren Hurup har tidligere arbejdet som ekstern sælger og har som selvstændig drevet et byggemontagefirma, hvor han har været med i mange renoveringsprojekter. Han ser frem til at lære forhandlerne at kende og er topmotiveret for at fortælle om Festool.

“Da jeg første gang købte værktøj fra Festool, fandt jeg med det samme ud af, at det passer perfekt til mig. Det har nemlig lige de ekstra detaljer, som gør en nørdet håndværker som mig varm om hjertet. Det er min ambition at gøre Festools forhandlere i mit område til endnu bedre ambassadører, så de kan motivere kunderne til at tage endnu mere af Festools værktøj ned fra hylderne,” siger Søren Hurup.

Privat bor han med sine to teenagere i et bindingsværkshus med stråtag lidt uden for Holbæk, som han nyder at gå og sætte i stand. Søren Hurup har også en stor interesse for træskibe:

“Når jeg ikke arbejder, vedligeholder jeg et sejlskib, der er lavet at træ. Jeg er nok lidt en træskibstosse, der elsker at gå og nørde med istandsættelse og vedligeholdelse.”

Kontakt:

Pressekontakt

Rikke Camilla Geert
FESTOOL Danmark Aps
Mobil +46 40670 1053
E-mail rikke.geert@festool.com

Andreas Holmelund
Grønbech PR og kommunikation ApS
Mobil +45 2892 0555
E-mail ah@groenbech.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-konsulent-til-festool-pa-syd–og-vestsjaelland?releaseId=13595093

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu