ANNONCE

PRM / Ny langhalssliber revolutionerer væg- og loftslibning

1. juli 2020 14:12 | Af: Ritzau Info
 

Indbygget LED-lys opdager med det samme ujævnheder under slibning og sikrer det perfekte resultat. En forbedret sugefunktion får sliberen til at suge sig mere fast på væg eller loft, hvilket giver mindre belastning på arme og ryg. Og så reduceres mængden af sundhedsskadeligt støv.

Der er fordele på stribe for malere, pladetømrere og alle andre, der arbejder med renoveringshåndværk, når Festool til september 2020 lancerer en ny langhalssliber til vægge og loft.

Pressemeddelelse fra Festool

Langhalssliberen PLANEX LHS 2 225 EQI er ideel til fugeslibning, slibning af gipsplader, udjævning af diverse facadesystemer med ydre isolering samt afslibning af tapetrester. Og det er en banebrydende maskine, der længe har været et behov for.

“Vi ved, at håndværkere altid er stødt på de samme udfordringer i slibearbejdet, nemlig slibespor og næsten usynlige ujævnheder, man først opdager senere. LED-lyset oplyser overfladen 50 centimeter rundt om slibehovedet, hvilket gør, at man allerede under slibningen kan slibe alle ujævnheder og dermed spare en masse efterarbejde,” siger Rikke Geert, PR-ansvarlig for Festool Danmark.

Sliber med ergonomien helt i top

Festool har altid fokus på ergonomi, og PLANEX LHS 2 er derfor også udviklet for at skåne håndværkernes helbred mest muligt. En manuel sugefunktion får sliberen til at suge sig mere fast på væg eller loft. Sammen med en tilpasset forlænger og et smart T-greb sikres bekvem håndtering og mindre slid for kroppen.

“PLANEX LHS 2 er udstyret med en forbedret og effektiv sugfunktion, der holder vægten mod væg og loft, så arme og ryg aflastes. På den måde bruger håndværkeren minimale kræfter, hvilket især er en fordel ved langvarigt slibearbejde. Sugevnen er kraftigere, og så kan man med et enkelt klik regulere sliberens sugning alt efter, om man arbejder på væg eller loft. Det gør simpelthen den daglige slibning nemmere og mindre slidsomt,” siger Rikke Geert og fortsætter:

“Det er også muligt at tilpasse langhalssliberen efter arbejdshøjde ved nemt og hurtigt at montere en ekstra slibeforlænger, der gør, at man kan arbejde i op til 2,1 meters højde. Det smarte T-greb giver fuld kontrol også når man arbejder med forlængeren.”

Med det indbyggede LED-lys i slibehovedet slipper håndværkerne også for besværet med at slæbe rundt på lamper og stille dem op forskellige steder.

Det perfekte resultat til de bedste håndværkere

De bedste håndværkere fortjener det bedste værktøj. Med PLANEX LHS 2 går man ikke galt i byen, hvis man er på udkig efter det perfekte sliberesultat.

“Kundernes krav til overfladekvalitet er stigende, og det kræver tilsvarende perfekte sliberesultater. LED-lysets styrke kan justeres nemt med Festools app, så man ikke overser ujævnheder i overfladen. Slibehovedet er også udviklet med en excentrisk slibebevægelse, der sikrer en fremragende overfaldekvalitet helt uden slibespor,” siger Rikke Geert og fortsætter:

“Ved slibearbejde opstår der altid store mængder sundhedsskadeligt støv. Det har vi også tænkt på i udviklingen af den nye PLANEX. Et nyt hulmønster i bagskiven sørger i kombination med slibepapiret Granat for en ideel slibeydelse med udsugning over hele fladen. Det er en ny måde at håndtere støvdestruering på, og det sikrer et sundt arbejdsmiljø på byggepladsen.”

PLANEX LHS 2 225 EQI leveres i Systainer³ XXL, er i handel fra 1. oktober 2020. Du finder yderligere information og nærmeste forhandler på www.festool.dk.

Kontakt:

Pressekontakt

Rikke Camilla Geert
FESTOOL Danmark Aps
Mobil: +46 40670 1053
E-mail: rikke.geert@festool.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-langhalssliber-revolutionerer-vaeg–og-loftslibning?releaseId=13596336

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu