PRM / Ny nordisk produktchef hos Louis Nielsen/Specsavers

13. september 2018 09:54 | Af: Ritzau Info
 

Efter at have været produktchef i tre år i Danmark, bliver Anita Nue nu produktchef for alle nordiske lande i Louis Nielsen/Specsavers-koncernen

Pressemeddelelse fra Louis Nielsen

42-årige Anita Nue skifter sin nuværende stilling som produktchef i Danmark ud med at være produktchef for de nordiske lande hos Specsavers, den engelske optikerkæde, som ejer Louis Nielsen i Danmark.

Specsavers har, udover 77 Louis Nielsen-butikker i Danmark, butikker i Norge, Sverige, Finland og Holland. Lande, som Anita Nue altså bliver produktchef for.

Der bliver noget at holde styr på for den 42-årige nyudnævnte produktchef. Alene i Danmark sælger Louis Nielsen over 500.000 par briller og 70 millioner kontaktlinser om året. Med fire lande oveni over tredobles det antal.

Men er der noget, Anita Nue har styr på, er det netop store tal og mange bolde i luften. Den 42-årige produktchef har solid erfaring efter 3 år som produktchef i Danmark og en del af bestyrelsen i Louis Nielsen.

Anita Nue er oprindeligt uddannet økonom fra Aalborg Universitet. I 2002 tog hun springet til Sønderborg og Danfoss. Her arbejdede hun som driftsøkonom og controller gennem ni år. Anita Nue vendte hjem til Nordjylland i 2011 og fik job i Louis Nielsen, først som controller i finansafdelingen, og senere som projektleder på et IT-udviklingsprojekt. Senest har hun altså, siden 2015, været produktchef i Danmark.

Kontakt:

PR-konsulent Rune Steiness tlf.: 30389652 email: rune.steiness@louisnielsen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-nordisk-produktchef-hos-louis-nielsenspecsavers?releaseId=13547967

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu