ANNONCE

PRM / NY ONLINE MARKEDSPLADS VIL GØRE LANDBRUGSHANDLEN LETTERE FOR BÅDE LANDMÆND OG FORHANDLERE

7. september 2020 10:01 | Af: Ritzau Info
 

MAYKERS.COM FOLDER VINGERNE UD SOM NY ONLINE MARKEDSPLADS FOR LANDMÆND OG DERES FORRETNINGSPARTNERE

Pressemeddelelse fra Maykers B.V.

Maykers.com er nu tilgængelig for alle danske landmænd, og selvom platformen fortsat er i rivende udvikling har mere end 500 landmænd allerede vist stor interesse. Med hele 150 forhandlere allerede om bord tilbyder Maykers.com nu over 500.000 produkter fra mere end 500 forskellige mærker. Støttet af mere end 100 års erfaring indenfor landbrug via globale samarbejdspartnere som Kramp, Kersia, og Trouw Nutrition, samt lokale samarbejdspartnere som Unitron, Lyngfeldt og Sivertsen, ønsker Maykers.com, at transformere og digitalisere den danske – og i fremtiden den europæiske – landbrugsindustri.

“I dag er landmænd ofte bundet af komplekse og uigennemsigtige langtidskontrakter, og det gør det svært for dem at optimere deres forretning. Landmænd skal forholde sig til en stadigt stigende mængde regler og regulativer, samtidig med at branchen er presset økonomisk. Maykers.com vil udforske nye måder at gøre tingene på og skabe en åben platform for landmænd og deres forretningspartnere, hvor gennemsigtig og fair forretning kan finde sted. Vi gør livet som landmand lettere.”

Jerome Hermans, medstifter af Maykers.

Vores vision hos Maykers.com består i at skabe en platform, hvor både landmænd og forhandlere kan samles for at udveksle produkter, viden og services. Med fokus på teknologisk ekspertise ønsker Maykers.com at skabe et nyt online landbrugsfællesskab, indtil videre i form af en online markedsplads, hvor danske landmænd får direkte adgang til lokale og globale forretningspartnere. Maykers.com sætter dermed danske landmænd i fokus, og skaber grobund for, at de kan fokusere på at drive et effektivt landbrug og en succesfuld forretning.

Digitalisering af landbrugshandlen betyder, at landmænd lettere kan finde, sammenligne og købe de produkter der er vigtigst for dem. I en branche hvor handelsaftaler ofte er blevet afsluttet med et fast håndtryk og et glimt i øjet, skal en ny online markedsplads dække de samme behov for sikkerhed og genkendelighed. Maykers.com har derfor skabt en ny handelsplatform hvor danske landmænd kan komme i kontakt med både deres lokale maskinforhandler, samt deres globale foderleverandør, for derved at finde de bedste produkter og services på et og samme sted. Dermed får danske landmænd tid til, at fokusere på netop det, som driver dem og deres forretning.

“Maykers’ koncept er noget vi har brug for i dansk landbrug. I dag er det som landmand nødvendigt at besøge flere steder for at finde de produkter vi skal bruge til bedriften. På Maykers.com kan vi nu finde alt på ét sted.”

Mathias T. Mørup, Landmand hos Gårdejer Christen Hessellund Mørup.

Som en ny markedsplads i en veletableret branche har skaberne af Maykers.com fokuseret på at gøre livet lettere for danske landmænd. Selvom kontoret måske har højere til loftet, og firmabilen måske har større hjul, er den moderne landmand også forretningsmand. Ligesom i enhver anden branche kæmper lokale forhandlere desuden med, at balancere presset fra globale konkurrenter, med ønsket om fortsat at give deres kunder den bedste service. Maykers.com ønsker derfor at skabe en platform hvor transaktionerne mellem landmænd og forhandlere bliver mere transparent og enkel.

Kontakt:

Jerome Hermans & Alexander Ketelaar
Stiftere af Maykers.com
jerome.hermans@maykers.com
alexander.ketelaar@maykers.com 

For kontakt, interviews eller yderligere information kontakt venligst:

Derick Mekking, Marketing Lead / derick.mekking@maykers.com / +31 646711950 Lena Rosing, Engagement Specialist / lena.rosing@maykers.com / +45 89 88 95 11

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-online-markedsplads-vil-gore-landbrugshandlen-lettere-for-bade-landmaend-og-forhandlere?releaseId=13599324

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu