ANNONCE

PRM / NY PODCAST OM IRRATIONELLE BESLUTNINGER

19. august 2020 08:01 | Af: Ritzau Info
 

“Alle er irrationelle, og det rationelle er at indrømme det og kigge direkte i det der troldspejl, der viser os, som vi virkelig er.”
Lasse Rimmer

“Det interessante er at vi er systematisk irrationelle”, Sally Khallash.

Pressemeddelelse fra Bauer Media

En voksen gennemsnitsdansker tager hver dag omkring 35.000 beslutninger – og kun de færreste er rationelle.

Komiker Lasse Rimmer er vært og omdrejningspunkt i den nye podcast “PRIMUS OPTIMUS – Det irrationelle menneske”.

Det handler om alle de irrationelle beslutninger vi tager i hverdagen og hvordan vi kan blive bedre til at tage flere rationelle valg.


I podcasten udforsker Lasse Rimmer det irrationelle menneske sammen med Sally Khallash der er beslutningsteoretiker og adfærdsforsker (og bla. Forfatter til bogen “Beslutningsstrategi” (Djøf /2017) ).


Lasse Rimmer er gennem tiden blevet kendt for hans rolle som komiker og vært, men også for at være “ham den kloge”. Rejsen ind i sit eget og andres indre har rokket ved hans selvopfattelse som rationelt menneske:

“Jeg er en af dem, der er rigtig god til at synes, at jeg sjældent selv opfører mig irrationelt, men andre mennesker? De gør det kon-STANT! Det er bare løgn. Alle er irrationelle, og det rationelle er at indrømme det og kigge direkte i det der troldspejl, der viser os, som vi virkelig er.” siger Lasse Rimmer

Podcasten dykker ned i hvornår og hvorfor, vi opfører os irrationelt. Der er ifølge Lasse Rimmer indsigter i vente som er lærerige, men som også kan rokke ved trygheden i at være lykkelig uvidende:

“Som lytter vil man lære, hvor tit vi alle sammen handler irrationelt, og meget vigtigere, hvorfor vi gør det. Det er umuligt helt at lade være. I “Primus Optimus” prøver vi at blive mere bevidste om, hvornår vi gør det, så vi måske, måske kan lære at handle lidt mere rationelt. Der er absolut ingen grund til at lytte til “Primus Optimus”, hvis det føles rarere at leve i uvidenhed. Helt seriøst, så kan jeg da godt forstå, at der kan være noget trygt i at vide mindst muligt om, hvor irrationelt vi alle sammen vælger” siger Lasse Rimmer.


Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media.

Kontakt:

Kontakt innovationschef Rune Born Schwartz for yderligere information og aftaler vedrørende interview mv. 26 24 21 00 / rune@bauermedia.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-podcast-om-irrationelle-beslutninger?releaseId=13598098

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu