ANNONCE

PRM / Ny rundkørsel gøres mere sikker for fodgængere

6. november 2020 08:35 | Af: Ritzau Info
 

Ombygningen af rundkørslen ved Obbekærvej og Nørremarksvej i Ribe får et efterspil på ca. 14 dage. Det nyetablerede krydsningspunkt over Nørremarksvej skal flyttes ca. fem meter mod nord, da den nuværende placering gør, at bilister og fodgængere overser hinanden.

Pressemeddelelse fra Esbjerg Kommune

I den nyrenoverede rundkørsel ved Obbekærvej, kan bilister ikke se de fodgængere, som står og venter på at krydse over Nørremarksvej. På samme måde kan fodgængerne hellere ikke orientere sig i forhold til bilister, som kommer fra Obbekærvej. Det kan medføre farlige situationer, og derfor skal krydsningspunktet flyttes ca. fem meter mod nord.

Arbejdet med at flytte krydsningspunktet varer 14 dage og i den periode vil Nørremarksvej være lukket, mens fodgængere og cyklister stadig kan passere. Den 11. november begynder arbejdet, og rundkørslen åbner igen for trafik efter den 26. november.

“De 14 dage vil være godt givet ud, fordi det bliver mere sikkert for trafikanterne at bruge den del af rundkørslen. Selvom man ikke kan køre via Nørremarksvej i perioden, så har Vejdirektoratet åbnet rundkørslen på Ringvejen for tilkørsel ind til Ribe, og de har åbnet flere spor på Plantagevej, så nu er der et godt flow i trafikken,” siger Søren Heide Lambertsen.

Kontakt:

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen på telefon 40 12 24 12.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-rundkorsel-gores-mere-sikker-for-fodgaengere?releaseId=13603812

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu