PRM / Ny salgschef hos Lemvigh-Müller

24. maj 2018 10:27 | Af: Ritzau Info
 

Lars Korsager skal rekruttere og lede salgsteam til byggesektoren hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller

Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

Lars Korsager (45) er ansat som salgschef hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller. Han kommer senest fra en stilling som salgs- og projektchef hos grossistvirksomheden Sanistål og har tidligere bl.a. arbejdet som regionschef hos værktøjs- og befæstelseselementvirksomheden Würth.

Hos Lemvigh-Müller skal Lars Korsager med udgangspunkt i sin omfattende erfaring med salgsledelse samt projektsalg til byggesektoren og industrien lede et nyoprettet salgs- og supportteam målrettet byggeriet. Hans første opgave bliver at rekruttere medarbejdere til teamet.

Lars Korsager er oprindeligt uddannet i autobranchen og har bevaret en stor interesse for biler. Men havet trækker mindst lige så meget, og han ejer en fiskekutter, som bliver brugt til ture på Øresund i fritiden. Lars Korsager dyrker også løb og motionscykling. Han har to døtre og bor i Hørsholm. Han er kæreste med Betina, der arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets traumeafdeling.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-salgschef-hos-lemvigh-muller?releaseId=12887863

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu