PRM / Ny sekretariatschef i Dansk Socialrådgiverforening

23. maj 2018 06:56 | Af: Ritzau Info
 

Magne Vilshammer skal fremover lede Dansk Socialrådgiverforenings sekretariat

Pressemeddelelse fra Dansk Socialrådgiverforening

Tirsdag den 15. maj stoppede Rasmus Meyer som sekretariatschef i Dansk Socialrådgiverforening (DS) for efter sommerferien at starte som forstander på Krogerup Højskole.

Som ny sekretariatschef har DS ansat Magne Vilshammer, der siden 1. december 2014 har været administrations- og udviklingschef i DS. Magne Vilshammer er uddannet cand. soc. og har tidligere været sekretariatschef hos Studenterrådet ved Københavns Universitet.

Magne Vilshammer glæder sig til at komme i gang med de nye opgaver.

– DS er i dag en sund og velfungerende organisation, der i øjeblikket vokser, så min opgave bliver at fortsætte den gode udvikling. I et år, hvor vi skal vælge både ny formand og næstformand, er jeg glad for at kunne bidrage med kontinuitet i DS.

Magne Vilshammer oplever, at DS er kommet styrket igennem OK18.

– Den energi og det sammenhold, vi har opbygget igennem hele forløbet, skal vi bruge til at styrke det faglige fællesskab på arbejdspladserne, i klubberne og i regionerne. Og jeg tror, at vi har en unik mulighed for at bruge erfaringerne fra OK18 i det faglige arbejde eksempelvis for et bedre arbejdsmiljø, siger han.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-sekretariatschef-i-dansk-socialradgiverforening?releaseId=12870667

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu