PRM / Ny taxiservice roser regeringens klimaudspil for taxier og busser

10. oktober 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra DRIVR

Danmarks nye kørselsapp DRIVR, som for nylig lancerede med en miljøvenlig bilflåde, roser regeringens udspil om grønne biler til taxibranchen.

“Vi forstår ikke den skepsis, der kommer fra branchen og Dansk Taxi Råd”, siger Haydar Shaiwandi, der er CEO i DRIVR, og fortsætter “Vi kan se, at økonomien hænger sammen med miljøvenlige biler, og vi ønsker at sætte en ny miljømæssig standard i branchen”.

Bilflåden i DRIVR består på nuværende tidspunkt af 80% brint- og hybridbiler. Firmaets målsætning er, at ramme 100% inden udgangen af 2021.

Hos DRIVR mener man, at branchen er moden nok til at lave et skift til en ny og mere miljøvenlig flåde, og man ønsker at gå forrest i branchen.


Hvad er DRIVR?

DRIVR er et digitalt kørselskontor, og den nyudviklede app varetager både bestilling og navigation. Du kan altså i appen følge din DRIVR-bil fra bestilling til opsamling til slutdestination, hvorefter du kan bedømme turen via et ratingsystem. Alle ture køres med fast pris, så passageren altid kender prisen på forhånd. Alt dette gør din tur med DRIVR nem og tryg.

Alle chauffører i DRIVR har lovpligtigt chaufførkort og arbejder under danske løn- og ansættelsesvilkår, ligesom at alle DRIVR taxier har indbyggede sædekontakter og synlig tilladelsesnummer, som den nye taxilov foreskriver.

DRIVR blev lanceret i København i september måned og forventer at udvide til andre danske og nordeuropæiske byer i 2019.

Vil du vide mere om DRIVR, kan du rette henvendelse til presse@drivr.com, eller du kan ringe til pressekoordinator Line Mayland på 2064 8483. Du kan også besøge vores website på drivr.com.

De bedste hilsner

https://via.ritzau.dk/data/images/00753/0827ae43-c2eb-4c4d-8a94-6cd43d74830b-w_300_h_300.png” alt=”” width=”196″ height=”81″/>

Kontakt:

DRIVR
Line Mayland
Pressekoordinator

presse@drivr.com
2064 8483

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-taxiservice-roser-regeringens-klimaudspil-for-taxier-og-busser?releaseId=13562058

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu