ANNONCE

PRM / Nyansat i Andelskassen: Dorte Olsen er kommet hjem til Lyngby

15. oktober 2020 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Dorte Bournonville Olsen skal være med til at starte den netop åbnede afdeling af Andelskassen op i Lyngby. Her skal hun sørge for, at kundernes lånesager mv. glider optimalt.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Lyngby åbnede i starten af oktober og rådgivningssupporter Dorte Bounonville Olsen glæder sig som nyansat over at kunne være med i opstartsfasen.

“Jeg boede i Lyngby, da jeg stiftede familie og fik mit første barn, så at være tilbage i Lyngby er lidt som at komme hjem”.

Erfaren bankrådgiver og supporter
Dorte Bounonville Olsen har titel af rådgivningssupporter og har lang erfaring bag sig i blandt andet Jyske Bank, Lån & Spar og senest BankNordik, hvor hun har arbejdet i både support-funktioner og som kunderådgiver.

Det passer hende godt at være tilbage som en af de personer, der skal få tingene til at glide bag kulissen, så kunderne hurtigt kan blive betjent i forhold til bankskifte, huslån, billån osv.

“Jeg kan godt lide at hjælpe kollegerne og gøre en forskel ved at tage fra og sidde og regne på, hvad fx et huskøb betyder for kundens økonomi. På den måde kan jeg være med til, at kunderne får en god oplevelse ved, at beregningerne er grundige og korrekte, og dokumenterne bliver bestilt, så sagen går så hurtigt som muligt,” fortæller Dorte Bounonville Olsen.

Krimier, familie og venindehygge
Når der ikke står boligberegninger og bank i kalenderen, så slapper Dorte af med at læse gode krimier og se sine veninder på cafeer eller i biografen. Derudover bruges fritiden sammen med familien og særligt hendes lille barnebarn på et halvt år.

“Ja, jeg kan lige så godt sige det, som det er – da børnene var mindre, brugte jeg det meste af min fritid på børnene og på at køre min søn rundt til fodboldkampe, men nu da børnene er blevet ældre, så kan det godt være, jeg skal til at tænke på selv at begynde til lidt sport og træning,” griner Dorte Bounonville Olsen.

Udover at være med til at starte Andelskassen i Lyngby op skal Dorte Bounonville Olsen også hjælpe Andelskassen på Frederikskaj i København.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge på telefon 41 85 09 59 eller pr. mail rug@andelskassen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyansat-i-andelskassen-dorte-olsen-er-kommet-hjem-til-lyngby?releaseId=13602195

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu