ANNONCE

PRM / Nybagt millionær: Jeg har fået livsgnisten tilbage

22. oktober 2020 08:25 | Af: Ritzau Info
 

Pensionist var syg og deprimeret, men da han vandt en milliongevinst og fik ny medicin, valgte han at ændre sit liv

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

En mand i 60’erne fra Skanderborg Kommune vandt for nogle uger siden en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Manden, der er pensionist, og har et Lotto PLUS-abonnement, blev ringet op af en medarbejder hos Danske Spils Kundecenter mandag formiddag efter lørdagens trækning – – med besked om, at han havde vundet en million skattefri kroner.

– Jeg troede slet ikke på det. Men hun fik mig til at logge ind på min konto på computeren, og der kunne jeg jo se, at det var rigtig nok. Så måtte jeg lige tage en dyb indånding. Selvom der er gået lidt tid nu, så er det nok stadig ikke gået op for mig. Af og til går jeg lige ind og tjekker min bankkonto for at se, om de står der endnu, eller om det er noget, jeg har drømt, fortæller han.

Den heldige vinder, der er millionær nr. 3723, fortæller, at han har spillet Lotto i de sidste 25 år med de samme tal. Hvor mange Lotto spillere som oftest vælger lykketallene ud fra familiefødselsdage og andre betydningsfulde datoer, er denne vinder mere til tilfældighedernes spil.

– Jeg sad simpelthen med to terninger og valgte tallene ud fra de kast, jeg lavede, lyder det.

Den nybagte millionær bor alene, og han fortæller, at han før gevinsten faktisk havde mistet sin livsgnist.

-Jeg har ikke haft det bedste helbred det seneste år, og har skrantet meget. Jeg har haft mange problemer med lungerne, hvilket har begrænset mig i rigtig mange ting. Så jeg var nok også lidt deprimeret. Jeg havde det virkelig ikke godt, fortæller han.

Gevinsten faldt tilfældigvis sammen med, at han skulle afprøve noget nyt medicin, som virkede på lungerne.

-Så var det ligesom, at jeg tænkte. Nu skal jeg simpelthen have en ny start på livet. Det er sjovt, for jeg har altid været meget stålfast omkring, at penge ikke skulle være en faktor, der skulle definere mitliv. Og nu er jeg alligevel blevet påvirket af “ussel mammon”, siger han med et grin og et glimt i øjet.

Manden har fortalt om gevinsten til sin nærmeste familie, men ønsker ellers at være anonym.

-Min bror sagde, at jeg nu skulle forkæle mig selv lidt, men så sagde jeg til ham, at det, der kunne gøre mig allermest glad, var at dele glæden med mine nevøer og niecer og deres børn. Jeg har ikke børn selv. Jeg er jo ikke typen, der har væltet mig i penge, så at kunne give dem et beløb føles fantastisk. Derudover har jeg købt en god kaffemaskine, og nyder, at jeg kan gå ud at spise, når jeg vil. Så på den måde forkæler jeg mig selv lidt. Og nu har jeg jo også råd til at invitere folk med.

Manden har altid haft en drøm om at købe en autocamper, men er ikke helt sikker på, at der er penge nok i overskud, da sådan en sagtens kan koste over en million kroner.

– Så jeg stopper ikke med min Lotto-kupon. Det kunne jo være, at mine tal en dag bliver trukket ud. Og så skal jeg ud på de danske landeveje.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nybagt-millionaer-jeg-har-faet-livsgnisten-tilbage?releaseId=13602795

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu