ANNONCE

PRM / Nye plejepladser på Lillevang kommer nærmere

26. marts 2020 12:39 | Af: Ritzau Info
 

Byrådet vedtog onsdag den 25. marts, at der nu kan sættes gang i at forberede et udbud, så der kan bygges ekstra boliger på Plejecenter Lillevang.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

Et enigt byråd står bag en politisk beslutning om at udvide Plejecenter Lillevang med 55 boliger. Udvidelsen har været behandlet på et borgermøde i 2019, og efterfølgende har både brugere, interessenter og medarbejdere samarbejdet om projektet. Alt dette samarbejde er grundlaget for det det konkrete forslag for udvidelsen som Byrådet nu har vedtaget gennem et såkaldt skema A.

Formand for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv, Matilde Powers (S), er glad for, at udvidelsen af Lillevang er nået så langt.

“Et stort projekt som dette tager tid. Derfor er det dejligt nu at nå til den første milepæl, som godkendelsen af skema A er. Tak til at alle de beboere, pårørende og mange andre, som har bidraget så iderigt og konstruktivt til, at vi får skabt nogle gode boliger til vores ældste Furesøborgere,” siger Matilde Powers (S).

Godkendelse af skema A betyder, at Furesø Kommune nu frigiver grundkapitalen til projektet og dermed giver grønt lyst til, at det almene boligselskab Farumsødal og Furesø Kommune laver et udbud, så man finder frem til de rådgivere, arkitekter m.fl., der kan lave projekteringen og siden opføre de nye boliger.

De 55 nye plejehjemspladser forventes at kunne åbne dørene medio 2023. Befolkningsudviklingen i Furesø viser, at der er behov for ekstra plejehjemspladser i 2023 og igen fra ca. 2028. Byrådet fortsætter drøftelsen af, hvordan behovet for yderligere pladser i fremtiden skal løse.

Kontakt:

Matilde Powers (S), formand for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv, tlf. 7216 5646

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nye-plejepladser-pa-lillevang-kommer-naermere?releaseId=13590696

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu