PRM / Nyhed inden for Bosch’ industrielle kedler: Bosch udvider og bliver endnu stærkere

15. april 2019 12:49 | Af: Ritzau Info
 
Del:

Nu bliver Bosch Dreizler repræsentant i Skandinavien. Dette sker parallelt med et strategisk fokus på modernisering af eksisterende Bosch anlæg. For at imødekomme dette, er Tom B. Juhl blevet ansat. Tom skal arbejde med moderniseringsprojekter inden for damp-, varme- og hedtvandskedler.

Pressemeddelelse fra Robert Bosch A/S

Tom styrker moderniseringen

Bosch er stolte over, at kunne præsentere Tom som en del af Bosch teamet. Tom kommer tidligere fra en stilling som Regional Sales and Technical Manager for Dreizler Scandinavia. Her arbejdede han med intern- og opsøgende salg, tilbudsgivning, teknik, projekter og opbygning af Dreizler Service partner i Danmark samt resten af Norden. Bosch kommer fortsat til at arbejde med Dreizler Service Partner samt Bosch Partner i Skandinavien.

Toms spidskompetencer omhandler salg, teknik, projektering, montage og service/vedligeholdelse inden for fjernvarmeværker, industrier, m.fl. Derudover har Tom en masse kompetencer såsom kedelanlæg og installationer, brændere og brænderinstallationer, energioptimeringer, emissions- og støj optimeringer af forbrændingsanlæg, osv.

Tom har en håndværksmæssig baggrund, hvorfra han har videreuddannet sig til installatør, og har nu været en del af energi- og varmebranchen i ca. 26 år. Tom har altså et stort kendskab til branchen samt et stort netværk inden for fjernvarmeværker, industrikunder og leverandører.

Hvad er Dreizler?

Dreizler er et kendt mærke inden for store brændere til kedler. Dreizler har et stort produktsortiment med brænder til enhver opgave, der passer til alle behov. Alene i Danmark og Norden, er der monteret mange Dreizler brænder på Bosch kedler samt tilsvarende produkter.

Med Dreizler som samarbejdspartner, vil der specielt blive arbejdet med modernisering, opgradering til overholdelse af nye emissions- og støj krav samt ombygningsprojekter. Bosch er meget stolte over, også inden for dette område, at kunne tilbyde denne løsning til kedler.

Bosch arbejder med øget virkningsgrad

Bosch ønsker at udvide sit marked på modernisering og ombygning, både inden for egne eksisterende anlæg samt andre kendte mærker. I led med moderniseringen udbyder Bosch kundespecifikke styringer og røggaskølere, der bl.a. er med til at optimere udnyttelsen af energi og derved have fokus på miljøet samt brændselsøkonomien. Bosch leverer alt lige fra modernisering af eksisterende anlæg til turnkey-anlæg, dermed effektiviseres hele processen for kunden. Der er altså et kæmpe stort fokus på effektivitet samtidig med at reducere CO2 forbruget.

After sales og service

Der udbydes service og reservedele af Dreizler og Bosch produkter 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Bosch er altså altid til rådighed, hvis kunden har brug for hjælp eller assistance.

Her finder du kontaktinformationer.

Tom B. Juhl

Tlf. +45 44 89-791 | Mobil +45 2490 2238 Tom.Juhl@dk.bosch.com

Bosch Group
Tlf. +45 44 89 80 18

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyhed-inden-for-bosch-industrielle-kedler-bosch-udvider-og-bliver-endnu-staerkere?releaseId=13572177

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu