ANNONCE

PRM / Nykøbing F. Sygehus får ny lægefaglig vicedirektør

3. december 2020 14:14 | Af: Ritzau Info
 

Speciallæge i lungemedicin Peder Fabricius tiltræder primo 2021 som ny vicedirektør på Nykøbing F. Sygehus, og han ser frem til opgaven.

Pressemeddelelse fra Region Sjælland

– Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i jobbet som lægefaglig vicedirektør på Nykøbing F. Sygehus. Jeg har i mit tidligere job jævnligt været på sygehuset, og jeg kender det som et sted, hvor man går uimponeret til tingene og formår at lave gode løsninger for patienterne. Jeg ser frem til at møde ledere og klinikere og blive en del af den engagerede og innovative kultur, som kendetegner sygehuset, siger Peder Fabricius.

– Nykøbing F. Sygehus skal være et stærk akutsygehus, som har fokus på de borgere, der bor i den sydlige del af regionen. Vi har ansvaret for, at borgerne i vores område oplever at have den samme mulighed for behandlingstilbud af høj faglig kvalitet som andre steder. Sygehuset skal stå for stærk faglighed og samtidig være et sted, hvor det er spændende og sjovt at arbejde. Det er vigtigt for mig, siger han.

Peder Fabricius er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2000 og blev speciallæge i lungemedicin i 2010. Han har fra 2014 til 2020 været ledende overlæge på Medicinsk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Roskilde og var en stor del af regionens indsats omkring COVID-19 i foråret, hvor han havde ansvaret for åbningen af regionens første COVID-19-senge.

– Vi får med Peder en stærk og meget kompetent faglig profil, som passer perfekt ind hos os. Vi har en stor opgave på det medicinske område og skal gen- og nytænke den måde, vi behandler vores mange medicinske patienter, og her har Peder utrolig stor viden og faglighed. Vi har i valget af Peder også lagt vægt på hans energi og positive tilgang, og vi glæder os meget til, at han bliver en del af sygehusledelsen og Nykøbing F. Sygehus, siger sygehusdirektør Ricco Dyhr.

Peder Fabricius er 48 år og bor ved Roskilde med sin familie.

Kontakt:

Peder Fabricius, lægefaglig vicedirektør på Nykøbing F. Sygehus, 42 21 44 78
Ricco Dyhr, direktør på Nykøbing F. Sygehus, 20 78 02 38

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nykobing-f-sygehus-far-ny-laegefaglig-vicedirektor?releaseId=13605412

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu