PRM / Nyt grønt mandskab i Favrskov Kommune

4. april 2018 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Nu begynder foråret, og sammen med det kommer også nyt mandskab til Favrskov Kommune. OKNygaard rykker ind med 14 mand, der skal sørge for vedligeholdelsen af de bynære grønne arealer i kommunen

Pressemeddelelse fra OKNygaard A/S

“Vi har opdelt vedligeholdelsen af kommunens arealer i forskellige fag-entrepriser, hvor formålet er, at der kommer specialister på de enkelte opgaver. Vi har været igennem en lang proces med kvalitetsbeskrivelser, hvor det nøje er blevet beskrevet, hvad der skal udføres i praksis. Opsætningen er ny for os, så vi glæder os til at se, hvad der kommer af udbytte,” siger skov- og landskabsingeniør i Favrskov Kommune, Jakob Vive Jensen.

For OKNygaard giver det god mening at byde ind på opgaven i Favrskov Kommune.

“Vi arbejder allerede for en del kommuner forskellige steder i Danmark og ved, hvilke krav der stilles, og hvordan vi leverer det bedste produkt og den bedste service. Samtidig kender vi lokalområdet gennem de kunder, vi allerede har, og kan bruge den viden i arbejdet for Favrskov Kommune,” siger Martin Damhus Knørr, der er entrepriseleder i OKNygaard.

Grundig forberedelse

OKNygaard kender allerede området godt, da de har flere erhvervskunder i området, men planlægningen af de nye opgaver for kommunen er alligevel blevet grundigt forberedt.

Entreprisens to teamledere har været i gang siden hhv. januar og februar for at sætte sig ind i alle detaljer.

“Som noget nyt har vi ansat to teamledere med fokus udelukkende på denne opgave, så de har haft god tid til at få en dyb forståelse af det hele, inden vi starter op. Det har givet mulighed for at indgå i dialog med kommunens folk, så vi har fået indflydelse på løsning af opgaverne,” fortæller Martin Damhus Knørr.

Og Favrskov Kommune har allerede nu høje forventninger til samarbejdet: “Vores forventning er, at driften kører stabilt og er i gode og sikre hænder. Vi har lavet et kvalitetsløft af vores pleje, så byområder bliver bundet tættere sammen,” siger Jakob Vive Jensen.

Teamleder Nicolai Nørgaard fortæller, at græsfolkene er klar, de venter bare på foråret, så alle kan komme i gang.

“Vi har planlagt det hele grundigt – så nu mangler vi bare, at folk og maskiner kan komme i gang,” siger Nicolai Nørgaard, der tydeligt glæder sig til de nye opgaver.

OKNygaard starter officielt d. 1. april og skal stå for den grønne drift af Favrskov Kommunes bynære område i fire år. Opgaverne består af græspleje på boldbaner og kommunens øvrige græsarealer, pleje af beplantninger med lugning, beskæring og hækklipning, pleje af træer med beskæring og vanding, pleje af sommerblomster, samt affaldsopsamling og tømning af skraldespande.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-gront-mandskab-i-favrskov-kommune?releaseId=12554093

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu