ANNONCE

PRM / Nyt internationalt distributionscenter: Aabenraa Kommune sælger erhvervsjord ved Padborg til Hummel

6. november 2020 13:26 | Af: Ritzau Info
 

I det internationalt, strategisk vigtige erhvervsområde i og omkring Padborg har det dansk-internationale sportsbrand Hummel købt erhvervsjord af Aabenraa Kommune, hvor firmaet vil bygge et lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvadratmeter.

Pressemeddelelse fra Aabenraa Kommune

– Det glæder mig rigtig meget, at vi er nået i hus med at tiltrække en stærk køber til en del af den grund, som vi strategisk har købt og arbejdet med i et godt stykke tid. Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor vi allerede sidste år solgte en datacentergrund. Grundene ligger lige ved motorvejen E45, hvilket er en attraktiv placering.

Sådan lyder det fra borgmester Thomas Andresen, efter Hummel har fortalt deres planer til offentligheden om deres automatiserede lager- og distributionscenter, der skal håndterer forsendelser til mere end 30 lande.

Med opkøbet viser Aabenraa Kommune igen, at kommunen orienterer sig efter erhvervslivets forventede behov.

– I samarbejde med erhvervslivets aktører styrker og understøtter vi konstant de fortsatte store vækstpotentialer i kommunen, som der netop er her, og som jeg er stolt over, at en stor international virksomhed med danske rødder har set. Hummels tilstedeværelse er et synligt signal om, at Aabenraa Kommune på det internationale landkort har en vigtig placering, siger Thomas Andresen og fortsætter:

– Vi høster frugterne af et langt, strategisk arbejde i området, som vi på trods af coronakrisen formår at gennemføre. Vi vil erhvervslivet, og det er dette salg i mine øjne et synligt bevis på.

Hummels administrerende direktør, Allan Vad Nielsen, tilføjer:

– Som virksomhed er vi er glade for den interesse, Aabenraa Kommune har vist os, og for det gode samarbejde vi har haft i processen omkring udviklingen af vores distributionscenter.

– Et lager i Sønderjylland giver os et godt udgangspunkt med kort vej til vores største markeder. Vi er samtidig en international virksomhed med danske rødder, og vi ønsker at fastholde en stor del af vores forretning og forsyningskæde i Danmark. Ønsket er, at vi forbliver i området på lang sigt, så vi forventer, at antallet af lokale medarbejdere vil vokse i de kommende år, siger Allan Vad Nielsen.

Kontakt:

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-internationalt-distributionscenter-aabenraa-kommune-saelger-erhvervsjord-ved-padborg-til-hummel?releaseId=13603850

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu