ANNONCE

PRM / Nyt og populært stationskoncept kommer til Høng

14. april 2020 12:50 | Af: Ritzau Info
 

Den lokale Bonus-station i Løve bliver omdannet til en helt ny Uno-X lavprisstation. Med Uno-X får bilister fra Høng og omegn en topmoderne tankningsoplevelse med bl.a. lynhurtig kontaktløs kortbetaling, MobilePay og altid lave priser. Fra d. 14. april og de kommende tre dage frem vil Bonus-stationen lukke ned for at genåbne som en helt ny lavprisstation, og hos Uno-X glæder man sig til at invitere byens mange kunder forbi.

Pressemeddelelse fra Uno-X

Uno-X Danmark har i nogle år været i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest hurtige, enkle og trygge lavprisstationer. Det topmoderne stationskoncept er allerede blevet taget godt imod af både lokale bilister samt pendlere landet over, og nu bliver det endelig bilisterne i Høng og omegns tur til at få glæde af det nye stationskoncept.

Når den nye Uno-X på Høng Landevej 10 i Høng åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer.

“Hos Uno-X ønsker vi at være en del af Høng, og efter ombygningen kan de nuværende tankkunder hos Bonus forvente en hurtigere og endnu bedre tankningsoplevelse. Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Høng det billigste brændstof og den bedste tankningsoplevelse,” siger Lars Kejser, der er distriktspartner hos den kommende Uno-X i Høng.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som ligger ved et par autoværksteder, får en række forbedringer til stor fordel for de mange pendlende tankkunder, der hver dag kommer på stationen, fortæller Lars Kejser:

“Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Høng vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en tydelig prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Lars Kejser.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

For yderligere information, kontakt:

· Ole J. Tønnessen, CEO hos Uno-X Danmark A/S, tlf. +47 934 0400

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-og-populaert-stationskoncept-kommer-til-hong?releaseId=13591748

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu