ANNONCE

PRM / Nyt og populært stationskoncept kommer til Purhus

7. oktober 2020 12:24 | Af: Ritzau Info
 

Den lokale Bonus-station på Vestergade 70 i Purhus bliver omdannet til en helt ny Uno-X lavprisstation. Med Uno-X får de mange bilister en topmoderne tankningsoplevelse med bl.a. lynhurtig kontaktløs kortbetaling, MobilePay og altid lave priser. Fra mandag d. 5. oktober og de kommende dage frem vil Bonus-stationen lukke ned for at genåbne som en helt ny lavprisstation, og hos Uno-X glæder man sig til at invitere de mange bilister forbi.

Pressemeddelelse fra Uno-X

Uno-X Danmark har i nogle år været i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest hurtige, enkle og trygge lavprisstationer. Det topmoderne stationskoncept er allerede blevet taget godt imod af både lokale bilister samt pendlere landet over, og nu bliver det endelig bilisterne omkring Purhus og omegns tur til at få glæde af det nye stationskoncept.

Når den nye Uno-X på Vestergade 70 i Purhus åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer.

“Hos Uno-X ønsker vi at være en del af Purhusområdet, og efter ombygningen kan de nuværende tankkunder hos Bonus forvente en hurtigere og endnu bedre tankningsoplevelse. Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Purhus de billigste brændstofpriser og den bedste tankningsoplevelse,” siger René Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Purhus.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som ligger på en stor grund sammen med et YX anlæg ved motorvejsafkørslen E45, får en række forbedringer til stor fordel for de mange lokale og pendlende tankkunder, der hver dag kommer på stationen, fortæller René Thygesen.

“Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Purhus vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en tydelig prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter René Thygesen.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her: www.unox.dk

For yderligere information, kontakt:

· René Thygesen, Distriktspartner hos Uno-X i Purhus, tlf. +45 22 92 62 44

Vedhæftede billede er til fri, redaktionel afbenyttelse.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-og-populaert-stationskoncept-kommer-til-purhus?releaseId=13601602

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu