ANNONCE

PRM / Nyt om navne – Niels Erlandsen

1. maj 2020 10:40 | Af: Ritzau Info
 

I forbindelse med udsættelsen af den årlige generalforsamling hos Danske BOLIGadvokater til efteråret, har bestyrelsen på bestyrelsesmøde den 27. april 2020 konstitueret sig med advokat Niels Erlandsen som ny formand for Danske BOLIGadvokater.

Pressemeddelelse fra Danske BOLIGadvokater

Niels Erlandsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1995 og fik bestalling som advokat i 1998. Han har møderet for landsret. Siden 2014 har Niels Erlandsen haft eget advokatfirma og ejendomsadministration i Frederikssund, hvor han også bor til dagligt. For at kunne levere hele pakken som boligadvokat, har Niels Erlandsen ligeledes erfaring med sager vedrørende lejeret og entrepriseret.

Niels Erlandsen har siddet i Danske BOLIGadvokaters bestyrelse siden 2009 og har igennem de seneste ti år arbejdet for at gøre ejendomshandel til et mere attraktivt og respekteret erhverv i advokatbranchen. Han slår gerne et slag for, at der skal en vifte af specialviden til for at kunne give boligkøbere og boligsælgere en tryg bolighandel, selv hvis handlen volder problemer og ikke går som planlagt. En specialviden, man har som Dansk BOLIGadvokat, hvor der stilles krav til løbende efteruddannelse og kontrol.

Kontakt:

Formand Niels Erlandsen tlf.: 33152465 email: ne@advokaterlandsen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-om-navne—niels-erlandsen?releaseId=13592628

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu