ANNONCE

PRM / Nyt propellernav fra Mercury Marine eliminerer støj & vibrationer

24. september 2020 06:31 | Af: Ritzau Info
 

Flo-Torq SSR er navnet!
Bestemt værd at huske, hvis du døjer med støj og/eller vibrationer fra din påhængsmotor.

Pressemeddelelse fra Jørgensen & Dahl A/S

SSR propellernavet er udviklet helt specifikt til at mindske eller helt eliminere støj og vibrationer, der kan opstå mellem gearkasse og propelleren, og derved forlænge motorens levetid.

Nyheden Flo-Torq SSR benytter den gennemprøvede Soft-Shift gummiteknik, hvorved støj og vibrationer i gearkassen mindskes maksimalt, og i visse tilfælde helt elimineres. Det nye nav erstatter desuden Flo-Torq III og IV, og skaber derved et bedre overblik over udbuddet af propellernav.

Nedsættelse af støj med op til 22-23%

SSR- teknikken formindsker den maksimale støj ved gearskift med op til 22-23 %, både når der skiftes fra neutral-frem og neutral-bak. Ydermere elimineres som oftest det velkendte “klonk” ved gearskifte.

I takt med at bådejere tilbydes mere og mere støjsvage Mercury motorer, flyttes fokus fra selve motorens støj over til eventuel støj og vibrationer fra gearkassen. Derfor oplever bådforhandlere i disse år en stigende efterspørgsel på dæmpning af støj og vibrationer fra drevet. Flo-Torq SSR komplementerer på bedste vis Mercury påhængsmotorer fra 40CT hk og op til 225 hk med 1″ propelleraksel.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-propellernav-fra-mercury-marine-eliminerer-stoj-vibrationer?releaseId=13599589

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu