ANNONCE

PRM / Nyt taxiselskab i Odense vil konkurrere på tryghed og pris

19. august 2020 13:24 | Af: Ritzau Info
 

Konkurrencen på taxiområdet i Odense får en tak opad, ved at Dantaxi fra denne uge tilbyder taxikørsel i byen. Selskabets kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, vil give kunderne reel valgmulighed på taxiområdet, og nævner især tryghed og pris som vigtige parameter, hvor Odenses nye taxiselskab skiller sig ud.

Pressemeddelelse fra Dantaxi 4×48 A/S

En taxi er ikke bare en taxi. I de senere år har flere taxiselskaber meldt sin ankomst til Odense, og nu er Danmarks største taxiselskab også repræsenteret med 15 vogne og eget kontor. Selskabet har planer om hurtigt at udvide med flere vogne, hvis kunderne i Odense tager godt imod selskabets taxi’er og de lokalansatte chauffører.

For Dantaxi’s kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, har udvidelsen til Odense været planlagt i en længere periode, og hun ser frem til at servicere borgere og virksomheder i taxier, hvor tryghed er i højsædet.

– Vi er meget optaget af, at det skal være trygt at køre med os. Vi har som det eneste taxiselskab installeret COVID-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. I tillæg til de nye krav fra myndighederne om brug af mundbind i taxier, kan kunderne trygt vælge vores taxi’er til i en tid, hvor der fortsat er utryghed i forhold til transportform og Coronavirus, påpeger direktøren.

Benytter lokalkendte taxichauffører

For en af Odenses nye vognmænd Kenneth Larsen, har ugerne op til lanceringen været særdeles hektiske. En af de vigtigste opgaver har været at finde kvalificerede taxichauffører til at betjene vognene.

– Jeg synes, at vi har samlet et fantastisk godt team af både dygtige og engagerede chauffører. På de testkørsler vi allerede har udført, er vi blevet taget godt imod. Dels af kunderne – men da også af vores konkurrenter fra de øvrige selskaber. For mig er tryghed for kunden også lig med genkendelighed i form af ens biler og chauffører i profilbeklædning. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg går ind i dette med en tilgang om, at sund konkurrence, også på taxiområdet, højner servicen og trygheden i taxien til gavn for kunderne, siger Kenneth Larsen.

En af kriterierne for ansættelse hos Dantaxi i Odense er et godt lokalkendskab. Ny chauffør i Dantaxi er Susse Madsen, og hun kender byens trafik og veje bedre end de fleste efter mange års erfaring som chauffør i Flextrafikken

https://dantaxi.dk/wp-content/uploads/2020/08/Dantaxi-Odense-chauffør-scaled.jpg” alt=”” width=”300″ height=”200″/>

– På min første dag som taxichauffør for Dantaxi, var jeg faktisk lidt af en sensation på Odense Banegård. Nogle af mine kollegaer, især flere af de unge, ville ikke helt tro på, at jeg kan køre taxi uden brug af GPS-navigation. Men det kan jeg i de fleste tilfælde – men når sandheden skal frem, tænder jeg da for navigationen engang imellem, hvis jeg kommer langt uden for byen, siger den lokalkendte og nyansatte taxichauffør.

5-10 % billigere taxi

Odenses nye taxier er fra starten koblet på Dantaxi’s app, så kunderne blot med et tryk på telefonen kan bestille en vogn. App’en kan benyttes til at bestille taxi i Odense og i de fleste andre byer i Danmark. Har man allerede app’en installeret, virker den også i Odense.

https://dantaxi.dk/wp-content/uploads/2020/01/Taxa-app.jpg” alt=”” width=”300″ height=”199″/>

– Med app bestilling kan man vælge at køre efter taxameter eller til en fastpris, der er kendt på forhånd. Bestiller man til fastpris, er prisen lavere end taxameterprisen. Er man ikke til apps og smartphones, kan man selvfølgelig bestille en af vores taxi’er i Odense på vores telefonnummer 48 48 48 48. Uanset om kunden bestiller på app eller telefon, er vores priser yderst konkurrencedygtige og næsten altid 5-10 % lavere, end hvad kunderne i Odense er vant til, slutter Vibeke Wolfsberg.

Om Dantaxi

  • På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 150 på el) tilsluttet Dantaxi.
  • Dantaxi har bl.a. administration i Odense, Aalborg og i Virum (nord for København). Kundebetjeningen sker fortrinsvis fra Virum.
  • Selskabet udfører taxikørsel i 64 af Danmarks 98 kommuner, og er Danmarks største taxiselskab.
  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere.

Kontakt:

Kommunikationschef Rasmus Krochin tlf.: +45 45 95 44 57 email: rs@dantaxi.dk

Presseafdeling kan kontaktes direkte på tlf.: +45 28 40 51 48 email: presse@dantaxi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-taxiselskab-i-odense-vil-konkurrere-pa-tryghed-og-pris?releaseId=13598073

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu