PRM / Nyt tema hjælper kvinder videre efter brystkræft

14. september 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Brystkræft er den mest udbredte sygdom blandt kvinder i den vestlige verden, og hvert år bliver cirka 4600 danske kvinder ramt af brystkræft.

Pressemeddelelse fra sundhed.dk

4600 danske kvinder bliver hvert år ramt af brystkræft.

Det høje tal indikerer, at der er brug for viden om, hvordan man kommer videre efter sygdommen. Derfor har sundhed.dk netop lanceret et nyt tema om digitalt understøttet rehabilitering efter operation for brystkræft, som er udviklet i samarbejde med Center for Kræft og Sundhed.

Temaet indeholder blandt andet online træningsprogrammer og videoer, samt ofte stillede spørgsmål og svar fra blandt andet fysioterapeuter, psykologer, diætister og andre eksperter.

Bag ethvert kræftforløb gemmer der sig en personlig historie, og i temaet kan du derfor også læse om andre kvinders erfaringer med brystkræft og rehabilitering. Du kan blandt andet møde 49-årige Annette Fisker, som fortæller om hendes nye daglige rutiner efter at et liv med brystkræft sidste år blev hendes virkelighed. Også Gudrun Tamstrup Andersen, som fik konstateret brystkræft som 80-årig fortæller hendes personlige historie, som du kan læse på siden, ligesom du kan se videoer fra nogle af de tilbud som Center for Kræft og Sundhed tilbyder kvinder, der er i rehabilitering efter brystkræft.

Du finder siden her: https://www.sundhed.dk/borger/behandling-og-rettigheder/rehabilitering/brystrehabilitering/

Alle cases på siden om rehabilitering efter brystkræft må bruges og bringes i deres fulde længder med tydelig angivelse af sundhed.dk som kilde. Ved brug af billeder kontakt da coh@sundhed.dk eller rrj@sundhed.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-tema-hjaelper-kvinder-videre-efter-brystkraeft?releaseId=13554000

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu