ANNONCE

PRM / Nyt ungecenter på vej i Sundby Idrætspark

20. februar 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Børn og unge på Amager kan se frem til et nyt ungecenter i Sundby Idrætspark. Politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget og Børne- og Ungdomsudvalget har givet grønt lys til, at der arbejdes videre med planerne om et nyt ungecenter, der skal bidrage til at få de unge tættere på byens kultur- og idrætstilbud

Pressemeddelelse fra Københavns Kommune Børne- og Ungdomsforvaltningen

Et nyt ungecenter i Sundby Idrætspark kan nu blive en realitet. Det er netop besluttet i et samarbejde mellem politikere i Kultur- og Fritidsudvalget og Børn- og Ungdomsudvalget.

Det er en kendt sag, at foreningslivet ofte vælges fra, når de unge rammer teenagealderen. Og at den aktive fritid og det givende fællesskab i foreningerne nedprioriteres til fordel for venner, lektier og fritidsarbejde. Det nye ungecenter skal være med til at engageres de unge i idræts- og foreningslivet.

“Det nye ungecenter giver de unge mulighed for at være sammen med deres venner samtidig med, at de får mulighed for et aktivt fritidsliv. Som kultur- og fritidsborgmester ønsker jeg af at skabe de bedste rammer for et rigt børne- og ungdomsliv. Og her spiller idræt og kultur en central og positiv rolle,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å), der glæder sig over, at der nu er givet grønt lys til at arbejde videre med et ungecenter i Sundby Idrætspark.

Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S) er også positiv overfor udsigterne til det nye ungecenter i Sundby Idrætspark:

“Vi skal blive bedre til at tilbyde de unge aktiviteter og gode fællesskaber, som de har lyst til at vælge. Med det nye ungecenter samler vi alt det gode fra foreningslivet og sporten og kombinerer det med dygtige pædagoger, der kan skabe et godt rum for de unge.”

Som en del af aftalen flytter ungdomsklubben Jokeren og fritidsklubben Remisevænget ind i det nye ungecenter. På den måde for man samlet det gode fritidspædagogiske arbejde og de mange aktivitetstilbud som lektiehjælp, foreningsdrevet e-sport og de mange andre kultur- og idrætstilbud. Det nye ungecenter skal samtidig være med til at skabe mere liv og øge trygheden i idrætsparken i både dag- og aftentimerne.

Kontakt:

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde via pressekonsulent Liv Høiriis, tlf. 21 51 90 07

Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen via pressechef Martin Hein tlf. 41851483

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-ungecenter-pa-vej-i-sundby-idraetspark?releaseId=13588445

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu