PRM / Nyt WFP videomateriale fra frontlinjerne af krigen i Yemen viser voksende sult og desperation

26. juli 2018 16:45 | Af: Ritzau Info
 

København – Et WFP-kommunikationshold befinder sig i Yemen, hvor de besøger både regerings- og oprørskontrollerede dele af det krigshærgede land. De optager videomateriale og interviewer folk fra frontlinjerne af konflikten. En konflikt som mange betragter som den værste humanitære situation i verden i dag.

Pressemeddelelse fra WFP – FN’s Fødevareprogram

Områder, der bliver besøgt, omfatter den vigtige havneby Hodeidah, hvor voldsomme kampe på det seneste har udspillet sig. I nordvest besøger de Saa’da, et område, hvorfra næsten ingen billeder er kommet ud i de senere år. Oprørskontrollerede Saa’da formodes at have nogle af de værste fejlernæringsniveauer i landet, hvor 8 millioner mennesker nu står over for ekstrem sult.

Kontakt os venligst, hvis du gerne vil se videooptagelserne eller fotos taget der i denne uge. WFP Yemen landechef Stephen Anderson og WFP’s chef for tv-kommunikation Jonathan Dumont, der filmer i Yemen, er begge til rådighed for interviews.

Kontakt:

Nordisk Direktør Anne Poulsen tlf.: +45 40 50 39 93 email: anne.poulsen@wfp.org

Shelley Thakral, WFP/Sana’a, Tel. +967739888219, e-mail: Shelley.Thakral@wfp.org
Abeer Etefa, WFP/Cairo, Tel. +201066634352, e-mail: Abeer.Etefa@wfp.org

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-wfp-videomateriale-fra-frontlinjerne-af-krigen-i-yemen-viser-voksende-sult-og-desperation?releaseId=13260058

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu