PRM / Nyuddannet finanstrainee fortsætter som rådgiver i Andelskassen i Ribe

10. juli 2018 16:27 | Af: Ritzau Info
 

25-årige Rune Kongshøj Callesen har for nylig bestået sin traineeuddannelse i Andelskassen i Ribe og er nu blevet ansat som kunderådgiver samme sted.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Rune Callesen har arbejdet i Andelskassen siden januar 2017, først som praktikant i forbindelse med finansøkonomstudiet, hvorefter han fortsatte i Andelskassen, mens han skrev hovedopgave til finansøkonom. Den 1. august 2017 startede Rune som trainee i Andelskassen – et forløb, som han færdiggjorde i juni 2018.

Rune Callesen bor i Esbjerg med sin kæreste Camilla og hunden Buller. I fritiden spiller han golf, når tiden og vejret er til det og bruger derudover sin tid sammen med venner og familie.

“Jeg er rigtig glad for det team, vi har her i vores lokale Ribe-filial, og vi har alle forudsætninger for at hjælpe vores kunder med at tage næste skridt fremad, uanset om der er tale om store eller små skridt. Med fastansættelsen af Rune bliver vi endnu dygtigere og skarpere og spænder endnu bredere i vores kompetencer,” siger Karsten Boulund Svendsen, filialdirektør i Andelskassen i Ribe.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyuddannet-finanstrainee-fortsaetter-som-radgiver-i-andelskassen-i-ribe?releaseId=13210787

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu